סקציה מעלות עשויה להישאר בליגה ב'
יגיע למעלות? בן חמו
מאת: אבי פפיס | 01.07.17 | 22:20
הקבוצה שסיימה אחרונה בליגה ב' צפון א' בעונה החולפת ונשרה לליגה ג', יכולה בסופו של דבר למצוא עצמה בליגה הרביעית. המאמן ג'רי בן חמו עשוי להגיע
מכבי סקציה מעלות מצאה עצמה בתום עונת 2016/17 במקום האחרון ונשרה לליגה ג', אך בכל זאת ישנו מצב שהקבוצה תמצא עצמה בעונה הבאה גם בליגה ב'. האם הקבוצה שבעבר הרחוק הייתה הסינדרלה של מפעל גביע המדינה לקבוצות הליגות הנמוכות, יכולה למצוא עצמה גם בעונת הכדורגל הקרובה בליגה ב'? התשובה היא כן .
התפנית בעלילה החלה כאשר קבוצת מכבי עכו, שהתפרקה בעונה שעברה ומכרה את המקום שלה בעונה שעברה לקבוצת מכבי קריית ים, לא רצתה להמשיך את האיחוד, ובעכו החלו בשיחות עם מנכ"ל עיריית מעלות, סילס לייבה, במטרה לסגור את פרטי עסקת האיחוד בין שני המועדונים בכפוף לאישורה של ההתאחדות לכדורגל.
במידה וההתאחדות תאשר את העסקה בין המועדונים ומעלות תישאר בליגה ב' גם בעונת המשחקים הבאה, מי שעשוי לאמן את הקבוצה הוא המאמן ג'רי בן חמו, שהפך לקבלן עליות בליגה ב'. השנה עלה בן חמו ליגה עם קבוצת הפועל שפרעם, שבחרה לא להמשיך את ההתקשרות איתו גם בליגה א'.
תגובות
+ הוסף תגובה