צביקה לוי מונה למאמן צעירי טייבה

לוי במעמד החתימה לוי במעמד החתימה
הקבוצה מטייבה שסיימה את העונה בגמר פלייאוף העליון רוצה לעשות עונה לא פחות טובה ומינתה מאמן חדש. גם המגן רפי עמרן והחלוץ קובי דומר חתמו

צעירי טייבה סיימו את העונה האחרונה בגמר הפלייאוף העליון של מחוז דרום א' בליגה ב'. בעונה הקרובה מקווים במועדון לעשות הישג טוב יותר ואולי לנסות ולהילחם על העלייה.

בסוף השבוע החלו ראשי המועדון בהכנות ותחילה החתימו את המאמן צביקה לוי שאימן בעונה האחרונה במכבי עמישב פתח תקווה. לוי כבר העביר רשימות שחקנים להנהלת הקבוצה שהחלה עם צירופם של המגן רפי עמרן והחלוץ קובי דומר. מדובר בשני שחקנים איכותיים שיהיו משמעותיים בליגה ב'. גם השוער עבדאלרחים סרסור ימשיך לעונה נוספת.

יו"ר הקבוצה אבוהלל אמר בנושא: "המטרה שלנו זה לבנות קבוצה איכותית שתילחם בחלק העליון של הטבלה. אנחנו לא רוצים לצאת בהצהרות אלא רוצים לדבר על כר הדשא. אני בטוח שהצוות יידע לבנות קבוצה טובה".

 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
בדיחה!
(פרשן: 15:59 02-07-2017)
מאמן שאימן 2.5 משחקים בבוגרים וחוץ מכתבות וקשרים,אין לו מושג,פוטר באמצע העונה ונכשל בגדול בעמישב. רק בישראל,מאמן חלש וכושל,מקבל קבוצה טובה יותר ועם תקציב גדול יותר,פשוט בדיחה עצובה של טייבה.
2
טייבה
(גמיל אבו לבן: 12:17 03-07-2017)
למספר 1 אין לך אלוהים כך ללכלך על בן אדם יפה נפש ועוד אבא לילדים כך בלי לב לכתוב בכזו רעות תכתוב לא מהר בהצלחה
3
טייבה לאן
(טייבה לאן: 16:18 04-07-2017)
בושה של התנהלות הנהלה שאין לה מושג חן חגג עשה מכם סמרטוטים תשבו בבית בכבוד הרסתם את הכדורגל בטייבה גם אתם גם אדון סבית מליון שקל לשתי קבוצות שנה שעברה כל קבוצה עם 10 שחקני רכש בושה ובסוף לא עולים תנו לאנשים חדשים צעירים מבינים כדורגל יש להם אהדה לנהל

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?