החום הכבד היה המנצח הגדול של המשחק שנערך בצהרי יום שישי 12:00) ביהוד בו ארחה בית"ר פ"ת את בקעת הירדן. ביותר מ-35 מעלות בצל עלו שתי הקבוצות למגרש הסינטטי הלוהט והמשחק היה בהתאם.
מפתיחת המשחק הפגינה בית"ר פ"ת את עליונותה אך דווקא ההזדמנות הראשונה הייתה של אבי אזולאי שהחטיא בדקה ה-5 מול שוער פ"ת, ולדי נוביצקי.

הבקעה מגיעה להזדמנות טובה לכבוש אבל הכדור לא נכנס פנימה (צילום:בועז רביד)
זו הייתה שירת הברבור של הבקעה. פ"ת השתלטה על המגרש והחלה לאיים על שערה של האורחת. בדקה ה-22 נכבש השער היפה במשחק. דודי רוזנפלד השאיר בעקבו ליאיר שמחון שהגיח מאחור ומקצה הרחבה הכניע בבעיטה שטוחה את רותם ידגר. החום הכבד החל להשפיע ועד לסיום המחצית לא נרשמו אירועים מיוחדים.

דודי רוזנפלד .(מימין) שועט לעבר שער הבקעה ,עידו שטרית וזיו רחמפור מביטים בסקרנות (צילום:בועז רביד)

עמית שרעבי מהבקעה מנסה להוביל מהלך,רוזנפלד בעקבותיו (צילום:בועז רביד)
פתיחת המחצית השנייה הייתה המשך ישיר לראשונה. רק בדקה ה-72 התעורר המשחק שוב אז גם נכבש השער השני. לירון קסר פרץ באגף, הגיע בסמוך לקו הרוחב, בעט כדור שלא נראה כמסכן את השער אך ידגר שנראה קולט אותו בבטחה שמט להפתעת כולם לשערו הוא, 0:2 לפ"ת.

לירן קאסר חוגג את השער שלו (צילום:בועז רביד)

ורץ לחגוג עם ששי עזר (צילום:בועז רביד)
דקתיים מאוחר יותר נשלח קסר לעימות נוסף באחד על אחד עם ידגר, אך נתן לעצמו מקדמה גדולה מידי ובעט לא מדויק לגופו של השוער היוצא.
בדקה ה-79 נסגר סופית הסיפור. אורן דיין פרץ באגף, הוציא כדור רוחב וקסר הבלתי מכוסה בעט מ-3 מטר פנימה, 0:3 לפ"ת.

אורן דיין (מימין)מנסה לכבוש את הרביעי ,עידו שטרית בעקבותיו (צילום:בועז רביד)
אורן דיין שרצה לכבוש אף הוא הגיע למצב מצוין בדקה ה-83 אך בעיטתו פגשה את הקורה של ידגר.

"עייט" חדש הגיע לפתח תקווה ? (צילום:בועז רביד)
בסיום ניצחון חלק לפ"ת שכבר מחכה בכיליון עיניים לדרבי הגדול בשבוע הבא עם מחנה יהודה.

מאמן בית"ר פ"ת שמעון אבו,עוקב בדריכות אחר ההתרחשויות.הכנה טובה לדרבי(צילום:בועז רביד)
תגובות
+ הוסף תגובה