יו"ר הפועל מגדל העמק: "לא ציפינו למפח נפש כזה"

יו"ר הפועל מגדל העמק, ויקי ברנס נשמע מאוכזב מאוד לאחר ההפסד ביתי 1:3 מול כפר קמא במחזור פתיחת העונה. בינתיים, הבלם גדעון שרביט שוחרר מהקבוצה ואולי גם החלוץ אדהם מאהר בדרך החוצה. הפועל ד.א. כרמל כבר לוטשת עיניים.

"לא לפתיחה הזו פיללנו. עשינו הכנה מצוינת במהלך הקיץ וקיווינו לפתוח את העונה ברגל ימין, אבל לצערי הרב ספגנו הפסד מביך מול קבוצה שהיא נחותה מולנו בהרבה", כך אמר השבוע היו"ר המאוכזב של הפועל מגדל העמק, ויקי ברנס לאחר ההפסד הביתי המביש 3:1 של קבוצתו מול העולה החדשה כפר קמא.
"קשה להסביר את מה שקרה לנו. לא ציפינו למפח נפש כזה. פתחנו את המשחק טוב מאוד ואפילו הובלנו במשחק, אבל בהמשך ספגנו גולים שטותיים. זה נורא מאכזב כי הגענו למשחק עם ציפיות גבוהות. בכל אופן, אני די אופטימי לגבי העתיד. יש לנו בקבוצה מאמן טוב ושחקנים מצוינים ואני בטוח שנתאושש במהרה".
מיד לאחר ההפסד החליטו בקבוצה לוותר על שירותיו של הבלם גדעון שרביט, שכן, לטענת גורמים בקבוצה הוא לא סיפק את הסחורה כפי שציפו ממנו. "הוא שוחרר מהקבוצה לאחר שהגענו עימו להבנה", אמר היו"ר ברנס.
שחקן נוסף ששמו הוזכר כמועמד לעזוב את הקבוצה הוא החלוץ הבכיר אדהם מאהר, אך ראוי לציין כי בהנהלת הקבוצה הכחישו השבוע את הטענה הזו. "לא היה ולא נברא. אדהם מאהר הוא שחקן מגדל העמק והוא ימשיך לשחק בקבוצה גם בזמן הקרוב", אמרו בהפועל במגדל העמק. בתוך כך, הפועל מגדל העמק גברה אתמול (רביעי) 2:4 במשחק אימון מול דליית אל כרמל מליגה א'.

                                                                                                                   ויקי ברנס. מאוכזב מאוד (צילום: אורי דוד)



תגובות

+ הוסף תגובה
1
בושה
(אוהד: 11:43 08-10-2010)
קבוצה נחותה ממכם? עשו לכם בית ספר לכדורגל כפר קמא , שיחקתם חצי שעה בלבד כל המשחק , אתם לא שווים גרוש מגדל העמק ובתור אוהד אני מתבייש אחרי איך שנראיתם !
2
כפר קמא
(כפר קמא: 13:16 08-10-2010)
אלק קבוצה שנחותה מאיתנו הרבה... יש לכם כושר משחק של 30 דקות סה"כ ולאחר מכן לא ראינו אתכם במשחק , אתם קבוצת תחתית שתלחמו על ירידה ואל תחיו באשליות של קבוצה שרצה לעלייה או משו שקרוב לזה אפילו ... אחרי שער שבטעות כבשתם התחלתם לדבר צריך לתת להם חמישייה .
3
המשך לכפר קמא
(כפר קמא: 13:18 08-10-2010)
מה לעשות שאתם טובים בלדבר באוויר והשחקנים שלנו טובים בלדבר רק בדשא ובלשחק אז שיהיה לכם בצלחה "קבוצה שרצה לעלייה"
4
במשפט אחד מחדל העמק !!!
(אוהד כפר קמא : 16:56 08-10-2010)
נחות מי שהפסיד אדון ברנס ,יש לכם קבוצה שנראית כמו בליגת על אבל משחקת כמו ילדים א' . תתבייש לך על המילים !!
5
יש פתגם צ'רקסי יפה!!!
(גרכד עדנאן: 17:03 08-10-2010)
הפתגם אומר"ראיית הצבי ולכידתו אינם אותו דבר!"הבנת מר ברנדיס?נחותים?טעית אתם הנחותים כנראה ולא כפר-קמה!!! גרכד עדנאן
7
בשביל זה הביעאו את כל הרכשששש??????
(מגדל העמק: 17:08 08-10-2010)
8
רפי בוסקילה הכל יהיה בסדר
(האופטימי: 17:08 08-10-2010)
9
למס'-6!!!
(גרכד עדנאן: 17:48 08-10-2010)
שלום רב!!! אני לא מבין למה בושה להפסיד לכפר-קמה?כדי שתדע כי לא בושה אני מפנה אותך למר יעקב שמש ממגדל העמק כדי שיכיר לך את הצ'רקסים!!!אגב מסור לו ד"ש ממני. סטטיסטית מגדל העמק הפסידה ברוב המשחקים לכפר-קמה גרכד עדנאן
10
קרעו אתכם דליה שבו בשקט
11
למגיב 6 "מקומי"
(אופטימי ומציאותי : 19:22 08-10-2010)
תזכור טוב מאוד את המילים שאתה קורא עכשיו ,סוף העונה מ.ס כפר קמא תסיים במקום יותר מכובד מאשר מגדל העמק !! אני מאחל לכם שלא תרדו ליגה .
12
תגובה ל-10
(קוקוריקו: 21:12 08-10-2010)
קבל הבטחה דליה יאבדו נק' מול כפר קמא . ומה זה קשור לעניין ? אנחנו יודעים להפסיד בכבוד לא רצים לתקשורת ובוכים . תלמדו איך לדבר .
13
נראה אותם בליגה
14
אדון ברנס פעם הבא תחטפו חמישייה
(כפר קמאי : 23:12 08-10-2010)
לא יהיו רחמים !!!
15
כול עונה אותו הסיפור !!
(אוהד אדום משוגע : 23:16 08-10-2010)
בעונה שעברה המסכן תורן היה בית"ר עפולה שהביאו שחקני רכש ומאמן תכננו לעלות ליגה ,כפר קמא היה זה שפירק להם את חלום העליה כבר במחזור הראשון ,העונה זה מגדל העמק .עונה הבאה אינשאלה זה יהיה קבוצה מליגה א' !!!
18
אנחנו נצא בהודעה מסודרת
(אוהדי אפ סי קמא: 01:47 11-10-2010)
כמו שאתם יצאתם בהודעה מסודרת!
19
בושה ........
(אהוד : 19:05 12-10-2010)
סתם קבוצה מגדל העמק ראתי אותם ויש להם פוזה של ליגת העל שחקנים של ליגה ג גג לא יותר ומאמן אני לא יודע איך מאמן בכלל סתם ראש העיר נתן לו לאמן מקרוב לצלחת

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?