מסתמן: דודו חלף יסיים את תפקידו בהוד השרון
יהיה הראשון לעזוב. חלף
מאת: ברוך אלייב | 19.09.17 | 18:32
פרסום ראשון: אפס נקודות בשלושה משחקים ואף לא שער זכות אחד, זה המאזן של המאמן מתחילת העונה. עזרא חלף: "נשב עם ההנהלה ונקבל החלטות. כל האופציות פתוחות"
האם מאמן הוד השרון דודו חלף בדרך החוצה? הקבוצה הפסידה היום למכבי שעריים בתוצאה 0:3 ולמעשה זה היה ההפסד השלישי בשלושה משחקים כאשר הקבוצה טרם כבשה העונה.
ראשי המועדון כעסו גם במשחק הזה אחרי שצפו ביכולת ירודה של השחקנים ומתכוונים לבצע זעזוע כבר בימים הקרובים. גם חלף עצמו ידוע כמאמן בעל אישיות מיוחדת ולא מן הנמנע כי יבקש לעזוב מתוך אמונה שהקבוצה כשלה בפתיחת העונה.
שחקן בקבוצה אמר: "הקבוצה ניראת רע ואם לא יהיה שינוי אנחנו יורדים בטוח". מנכ"ל הקבוצה עזרא חלף התייחס ואמר: "כרגע אני לא יודע להגיד מה יהיה. נשב עם ההנהלה ונקבל את ההחלטות לטובת הקבוצה. לגבי עתידו של המאמן? כל האופציות פתוחות". דודו חלף עצמו אמר: "אני רוצה שייתנו לי כמו לכל מאמן לפחות עד מחזור שמיני ואם אני אראה אפילו לפני שאני לא מסוגל אז אלך לפני. אני מאמין גדול בעצמי השחקנים ואני מאמין שאנחנו מכירים את הדרך שלי וירצו שאני אשאר. זה תלוי הרבה עכשיו גם בשחקנים כמה הם ייתנו בשבילי לפחות שאני אדע שעשיתי הכול ואני אלך עם הראש למעלה בלי להגיד פחדן ברחת".
תגובות
+ הוסף תגובה