נגמר מהר: כפר קאסם צפויה להודיע על שחרורו של רן בן שמעון
המשחק האחרון בקאסם. בן שמעון
מאת: מיכאל וייסרמן וגיא גפן | 20.09.17 | 14:55
חלוץ הקבוצה ואחד הברגים המשמעותיים בדהירה של הקבוצה בעונה החולפת צפוי לסיים את דרכו, כשלטענתו, מדובר בפרידה הדדית. השחקן עצמו עשוי לחפש יעד חדש כבר אחרי החג
החלוץ רן בן שמעון בדרך החוצה מכפר קאסם. השחקן צפוי לקבל הודעה רשמית בימים הקרובים ולהיפגש עם הנהלת הקבוצה בכדי להגיע להסדר כספי בין הצדדים. מדובר בצעד מפתיע אחרי שלושה מחזורים בלבד, כאשר בן שמעון עוד הספיק לקחת חלק בהפסד 3:1 לכפר שלם במחזור האחרון.
בכפר קאסם טענו, כי החלוץ מאכזב מקצועית מתחילת העונה ונחשב לאחד המשתכרים המרוויחים בקבוצה. בכפר קאסם מעונייינים להביא שחקן אחר במקומו. גורם בהנהלת הקבוצה אמר בנושא: "רן חלוץ נהדר, שלא נותן את התפוקה העונה. אנחנו רוצים להילחם בצמרת הגבוהה וחייבים חלוץ שישדרג אותנו".
רן בן שמעון אישר את דבר השחרור הצפוי, והוסיף: "מאז שבילאל באדיר לא האיש החזק, יש אנשים אחרים בהנהלת כפר קאסם שמחליטים, וזה לא אותו דבר. החליטו בקבוצה לקצץ בשכר של המשתכרים הגבוהים, ואני ביניהם, בונים יותר על שחקנים צעירים. יש לי מקום גם בליגה הלאומית".
תגובות
+ הוסף תגובה