תחזית המחזור החמישי בליגה א' דרום
מאת: אוהד בוזגלו | 06.10.17 | 08:07
קבוצתו של עופר טסלפפה תשמור על מאזן מושלם? כפר קאסם תצליח לעבור את המוקש שנקרא הפועל אזור? והאם דימונה סוף סוף תרשום ניצחון ביתי?
ארבעה מחזורים מאחורינו שעומדים בסימן נס ציונה. הקבוצה של עופר טסלפפה פתחה מושלם עם ארבעה ניצחונות רצופים, נותנת גז לכל היריבות כרגע והפעם המפסידה התורנית שלה הייתה הקבוצה החלשה בליגה, הוד השרון, שהצליחה לשמור על מחצית מאופסת עד שספגה רבעייה מוחצת.
מכבי יבנה ואזור הציגו את המשחק הטוב ביותר עד כה בליגה עם 2:2 נהדר שכלל בחובו דרמות ואירועים. קבוצתו של אלי כהן תצטרך לנצח במגרשים קשים מהסוג הזה אם היא רוצה לעלות ליגה, אבל בהתחשב בכך שהיתה בעשרה שחקנים כמעט מתחילת המשחק אז תוצאת תיקו באזור היא טובה. אזור מבחינתה תעשה צרות לכולן ותיאבק על הפליאוף העליון.
הכח ר"ג מחצה את דימונה ובהחלט ניצחון ענק לחבורה של סירוטקין שתצטרך יציבות כדי להוות פקטור במאבק על העליה. דימונה לעומתה מציגה פתיחת עונה קטסטרופלית, קבוצה שרוצה להיאבק בצמרת הגבוהה ככה לא צריכה לפתוח את המשחקים בליגה, שני הפסדים וללא ניצחון ביתי פלוס תבוסה קשה ליריבה טובה כמו הכח מעידים על כך שדימונה במתכונת הנוכחית כלל לא תהיה גורם במאבק על הפיסגה.
מי שהגיעה לליגה סוף סוף עם ניצחון ראשון היא 'קביליו' יפו שמבחינתה נתנה גז רגע לפני שהכל הופך למאוד מסובך והביסה במשחק חוץ את בקעת הירדן שהשנה כנראה תיאבק על חייה בליגה. עוד קבוצה שניצחה לראשונה היא מחנה יהודה שבמשחק מאוד חשוב מבחינתה גברה בביתה על נורדיה ירושלים. מחנה נושמת קצת אויר ואילו בנורדיה יצטרכו להבין שעל אף פתיחת העונה המצוינת שלהם הם עדיין לא מספיק טובים לצמרת.
הניחושים שלי במחזור השלישי היו מדהימים ובמחזור הרביעי הגיעה נפילה, אני מאוד מקווה שבמחזור החמישי אחזור לממוצע ניחושים טוב.
מ.ס. דימונה - הפועל בקעת הירדן
שתי קבוצות שפתחו את העונה רע. דימונה מוכשרת יותר אבל לא מצליחה עדיין לנצח בבית. בקעת הירדן עדיין לא מצליחה לייצב את עצמה. אני הולך עם דימונה בגלל הביתיות והרצון לראות את הקבוצה הזאת למעלה.
1
הפועל הוד השרון - "ירמיהו" חולון
הוד השרון חלשה ושבורה מנטלית, חולון חזקה ומלאת ביטחון. הוד השרון חייבת איזשהו ניצחון כדי להגיע כבר לליגה, אבל מול חולון עם ההגנה המצוינת והכישרון בהתקפה של חן לוי, ליאור אסולין וגיל גילקרוב יהיה לה מאוד קשה. אני הולך על ניצחון לחולון (שער של תמיר פור במצב נייח).
2
בית"ר נורדיה ירושלים - הסקציה נס ציונה
הקהל והאוירה של נורדיה דווקא יכולה לשרת מצוין את השחקנים של נס ציונה שצמאים למעמדים גדולים. המוליכה הגאה של הליגה עד כה לא מרשימה ביכולתה, אבל מציגה יעילות מקסימלית. יוסי אסייג נפלא ודניאל תרועה מעל הרמה של הליגה. שניהם עושים את ההבדל. נורדיה לא מספיק כשרונית לצמרת גבוהה, אבל בהחלט יכולה להפתיע כל קבוצה. אני הולך על נס ציונה עם ניצחון חמישי ברציפות.
2
מכבי שעריים - הפועל כפר שלם
משחק מסקרן שבהחלט יכול ללכת לכל כיוון. כפר שלם קבוצה מנוסה מול שעריים קבוצה מתלהבת. שני מאמנים שיעמידו קבוצות ממושמעות וצפוי משחק שקול. בגלל שהניחוש מאוד קשה אני הולך על תיקו.
X
מכבי יבנה - הכח עמידר רמת גן
המנצחת במפגש המסקרן הזה תצהיר כוונות חזקות על הפסגה. שתי קבוצות שנבנו במטרה להעפיל לליגה הלאומית. ליבנה סגל שחקנים יותר טוב במעט מהכח שלה יש את סירוטקין שמנוסה מאוד במפגשי צמרת. אני הולך על ניצחון ליבנה.
1
מכבי 'קביליו' יפו - הפועל מחנה יהודה
עוד משחק מאוד קשה לניחוש. שתי קבוצות שבמחזור הקודם עשו ניצחון בכורה ומגיעות במצב רוח מרומם. משחקים מהסוג הזה יכולים להסתיים במשחק רב שערים. קשה מאוד, אני הולך על תיקו.
X
מ.ס. כפר קאסם - הפועל אזור
אחד המוקשים הגדולים של הקבוצות שרוצות לעלות לליגה הלאומית בליגה א' דרום היא הפועל אזור, הדרך ללאומית עוברת שם. ניצחון של כפר קאסם יחזיר אותם לביטחון שאמור לקרב אותם למוליכה, כרגע הם רחוקים ויצטרכו לחבר ניצחון מהר. אזור בטוחה בעצמה עם סגל שחקנים טוב ומנוסה. אני הולך על הפתעה במשחק הזה, אזור תנצח.
2
תגובות
+ הוסף תגובה