הקטר של טסלפפה: נס ציונה ניצחה את חולון

שחקני נס ציונה (אלי שמואלי) שחקני נס ציונה (אלי שמואלי)
מוליכת הליגה המשיכה להרשים גם מול קבוצתו של מוסא בן חיים עם ניצחון בסטייל שהגיע בזכות צמד שערים של יוסי אסייג. החלוץ: "ניצחון מאוד משמעותי. הכתבות לפני המשחק לא השפיעו עלינו"

לגלריית התמונות המלאה לחצו כאן!

סקציה נס ציונה ממשיכה להרשים כאשר גם לאחר המחזור השישי שומרת המוליכה על מאה אחוזי הצלחה ועושה זאת אחרי ניצחון ענק 0:3 על "ירמיהו" חולון.

על הנייר, היה צפוי משחק שקול בין שתי הקבוצות שבתום המחזור החמישי החזיקו בהגנה הטובה ביותר (3 ספיגות לכל אחת) ובהתקפה הטובה בליגה (13 כיבושים כל אחת).

החל משריקת הפתיחה, נס ציונה שלחה את כל הכלים ההתקפיים שלה עמוק לתוך ההגנה של חולון במטרה להשיג שער מוקדם ולהכריע את המשחק מהר ככל האפשר. לאחר עשר דקות של שליטה מוחלטת של המארחים, הגיע הרגע לו חיכו. בן סיטלקול, המגן הימני של הסקציה, השלים דאבל פס עם אחד משחקני ההתקפה, קיבל כדור באגף ימין כ-20 מטרים מהשער, דהר עמוק לתוך רחבת ה-16 ומשם שלח כדור חכם לפינת השער של ניל אברבנאל והכניע את שוערה של חולון, 0:1 לנס ציונה.

חוגגים את הראשון של סיטלקול (אלי שמואלי)
חולון ניסתה לצאת למתפרצות בדקות שלאחר השער. באחת שהצליחו לייצר גיל גילקרוב קיבל כדור 25 מטרים מהשער של נס ציונה, ביצע סיבוב על בלמי המארחת ושיגר טיל ברגל ימין שחמק מילימטרים בודדים מקורת השער. זה היה המצב היחיד של חולון במחצית.

מאותו הרגע, נס ציונה סיכלה כל מתפרצת של חולון, והצליחה להקשות על החניכים של מוסא בן חיים בנסיונות לעבור את קו האמצע. שחקניו של טסלפהה המשיכו לנסות להכניע את חולון, בעיקר דרך האגף השמאלי, שם הקפטן סהר לוי ניסה את כוחו במספר בעיטות לשער שנעצרו אצל שוערה של חולון.

בדקה ה-29 גיא עובדיה קיבל את הכדור באגף ימין, העביר לאסייג באמצע, אסייג החזיר לו בשליחה ומיד פרץ עמוק לרחבה, שם קיבל אסיסט נהדר מעובדיה וגילגל בקלילות את השני, 0:2.

שחקני צס ציונה אחרי השער השני (אלי שמואלי)
עד לסיום המחצית, נס ציונה המשיכה לחפש את השער השלישי, אך משחק גדול של אברבנאל מנע מהם כיבושים נוספים. 

מוסא בן חיים (אלי שמואלי)
עם פתיחת המחצית השנייה, מאמנה של חולון הוציא מההרכב את צמד החלוצים המאכזבים, חן לוי וליאור אסולין, ובמקומם הכניס את צמד החלוצים הצעירים, דייב פינטו ובן דיגה. השניים הכניסו מהירות ותנועת עומק משחק של חולון, הם הגיעו מספר פעמים לרחבה של נס ציונה, אך פעם אחר פעם, בלמי נס ציונה, אסף חקאק וגיא עיני המצוינים, בלמו את הניסיונות ושמרו על השער נקי משערים וממצבים מסוכנים.

במחצית הוחלף. ליאור אסולין (אלי שמואלי)
בדקה ה-82 הגיע השער השלישי. דניאל בלומנפלד קיבל את הכדור עמוק ברחבה ובעט כדור שנעצר על ידי אברבנאל בקצות האצבעות, אך מי שהיה שם הוא כמובן יוסי אסייג שבעט בקלות לרשת והשלים צמד, 0:3.

השלישי ברשת (אלי שמואלי)
אין ספק שאסייג הוא האיש הנכון בזמן הנכון. חלוצה של נס ציונה עם מאזן של שמונה שערים בשבעת המחזורים הראשונים של העונה ואף נבחר למצטיין במשחק.

מיד לאחר שריקת הסיום אמר החלוץ: "עשינו ניצחון משמעותי וחשוב לעבר המטרה שלנו. לא עניינו אותי כתבות לפני המשחק ואנחנו מתרכזים רק בעצמנו. אני גאה בקבוצה שלי. באופן אישי אני שמח על הגולים ועוד יותר שמח לעזור לקבוצה שלי לנצח. תודה לבורא עולם. הפנים למשחק הבא".

אסייג יחד עם הילדה (אלי שמואלי)


 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
נס ציונה לא טועה
(לא כוחות ליגה אחרת: 12:02 14-10-2017)
הקרב יהיה בינה לבין יבנה ומה שיכריע זה המשחקים ביניהם
2
תוצאה משקרת
(מיכו: 19:49 14-10-2017)
אני אוהד חולון ללא ספק 6:0 היה משקף אנחנו לא מתקרבים לרמה של נס ציונה,בשבוע שעבר עשינו ניצחון על קבוצה של ליגה למקומות עבודה והשחקנים התחילו לברבר ,מוסא מאמן מקובה.
3
צודק
(אבי: 20:19 14-10-2017)
הקרב הגדול בסיום העונה בנס ציונה זה כנראה מה שיקבע את העלייה

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?