דורשים הגינות. שחקני רעננה
מאת: מיכאל וייסרמן | 15.10.17 | 12:33
בבני רעננה טוענים כי אחד משחקני היריבה ספג שני צהובים והספיק להתחלף. שופט המשחק הודה בטעות, אבל אישר לסיים לכפר ברא ב-11 שחקנים. המחצית השנייה נדחתה בחצי שעה וחלק משחקני רעננה עזבו את האצטדיון
הליגות הנמוכות סיפקו סיפורים די הזויים בסוף השבוע האחרון, אחד נוסף מגיע מהמשחק בין בני רעננה להפועל כפר ברא.
ראשית, המשחק הוקדם במחצית השנייה מכיוון שרעננה נחשבת לקבוצה דתית ולכן התחיל בשעה 14:30. ברעננה טוענים כי בדקה ה-28 בתוצאה 1:2 לטובתם קיבל אחד משחקני כפר ברא כרטיס צהוב שני, אבל שופט המשחק שגה ולא הוציא לו את האדום. בכפר ברא שמו לב לטעות ומאמן הקבוצה מיד החליף את אותו שחקן.
עדי ראייה שהיו במקום סיפרו כי המאמן אף פנה לשחקן וביקש ממנו מיד להחליף לבגדים אזרחיים בכדי שהשופט לא ישים לב למספר שלו. במהלך המחצית פנו אנשי רעננה לשופט וציינו בפניו כי שגה והאחרון החל בבדיקה מול ההתאחדות לכדורגל.
המחצית השנייה נדחתה ובעקבות כך מספר שחקנים בכירים מרעננה שומרי השבת עזבו את האצטדיון. המהומה סביב הכרטיס האדום נמשכה עד אשר השופט פנה לאנשי רעננה וטען כי המשחק צריך להימשך ב-11 שחקנים לכל צד. ברעננה זעמו על ההחלטה, אך לאחר מספר שיחות עם בכירי ההתאחדות לכדורגל המשיכו במשחק וזאת לאחר שאלה ציינו כי רעננה תוכל להגיש ערעור בתחילת השבוע. המשחק הסתיים בניצחון כפר ברא בתוצאה 2:5.
מאמן רעננה אלי צורף אמר בתגובה: "אנחנו מחפשים את ההגינות ומה שהיה במשחק הזה היה כלל לא הוגן. השחקן הורחק ובמקום שהשופט שהודה יתקן את הטעות במחצית השנייה הוא המשיך באותה מגמה במיוחד שאנשי כפר ברא שיבחו אותו במהלך המחצית. פנינו להתאחדות לכדורגל ומיד לאחר שייצא דוח השופט, נגיש ערעור".
מכפר ברא נמסר בתגובה: "טרם קיבלנו את ההודעה לגבי הנושא וכל עוד לא נקבל, אין לנו מה להגיב". הנושא צפוי לבית הדין של ההתאחדות לכדורגל שיקבל החלטה.
תגובות
+ הוסף תגובה