אסי גלבוע השיגה במחזור האחרון ניצחון שני ברציפות מאז פתיחת העונה, לאחר עוד תצוגת כדורגל משכנעת כשהיא גוברת בחוץ 1:3 על מכבי טמרה, משערים של רן גוזלן, אורן זילכה ושי דהן.
בשני מחזורי הפתיחה הקבוצה הציגה יכולת נהדרת, ובמיוחד בחלק הקדמי כשהיא כובשת תשעה שערים. מלבד החלוץ, שי דהן שכבש עד כה חמישה שערים בשני מחזורי הפתיחה, יש לציין גם את היכולת הנהדרת של הקשר המבריק רן גוזלן, שלעת עתה מוכיח כי מקומו בליגה גבוהה יותר.
"הקבוצה משחקת טוב מאוד וזה לא רק בזכותי אלא בזכות כולם", אמר גוזלן, "יש בקבוצה תלכיד טוב של שחקנים ואווירה טובה באימונים. פשוט כיף להיות חלק מהקבוצה הזו. המאמן וההנהלה בנו קבוצה למופת".
בשנים האחרונות דבקה בגוזלן בן ה-27, תדמית של 'ילד רע' שהובילה אותו לנדוד מקבוצה לקבוצה. העונה כך עושה רושם, הוא מצא סוף-סוף בית חם בגלבוע. "בתחילת העונה הייתי קרוב מאוד למכבי אום אל פאחם אך ברגע האחרון החלטתי לחתום באסי ואני שמח מאוד על כך", אומר גוזלן, "כאן אני מרגיש בבית. אני נהנה מכל רגע. אסי גלבוע היא כמו משפחה-תמיד יש לך עם מי לדבר".
כשמדברים על אווירה טובה באימונים והצלחה של הקבוצה, אי אפשר שלא להזכיר את שמו של פליקס נעים, שכן לדברי גוזלן, המאמן יודע להפיק משחקניו את המקסימום: "כיף להתאמן תחת פליקס. הוא יודע להוציא מהשחקנים את המקסימום. באופן אישי, אני מרגיש שהוא סומך עליי ונותן לי את הבמה ואני מחזיר לו על המגרש".
באשר לעתיד הקבוצה בעונה זו, הקשר הבכיר נשמע אופטימי מאוד, אך יחד עם זאת מעדיף שלא לצאת בהצהרות: "אחרי שני מחזורי ליגה מוקדם לדבר על עלייה, אך אני בהחלט מאמין שנדבר חזק מאוד בצמרת. יש לנו קבוצה טובה מאוד ואם נמשיך ברצף הניצחונות אז באופן טבעי נהפוך להיות בעיני כולם מועמדים ראויים לעלייה".
בתוך כך, הקבוצה תארח היום (שישי, 14:30) את עירוני טבריה במסגרת המחזור ה-3 של הליגה.
תגובות
+ הוסף תגובה