בבית"ר נהריה לא פיללו לפתיחת עונה עגומה כזו. לאחר שלושה מחזורים הקבוצה השיגה רק ארבע נקודות, למרות שקיימה את שלושת המשחקים בביתה. בשישי נוצחה הקבוצה 2:0 ע"י שחקני ביר מכסור השאפתנית ונראה כי אין מנוס מזעזוע הן בצוות המקצועי והן בהחלפת שחקנים.
המשחק נפתח בעצלתיים כששתי הקבוצות לא הציגו כדורגל טוב, ולא הגיעו למצבים מיוחדים. במילים אחרות, משחק סטטי מאוד. שחקני נהריה - כפיר ג'מפי ודותן שלום - ניסו במחצית הראשונה לסכן מרחוק את שער ביר מכסור, אך בעיטותיהם לא פגעו אפילו במסגרת השער. הדקות חלפו והחום המתיש השפיע. המחצית הראשונה הסתיימה ב - 0:0 עלוב ומשעמם.

אברהים גדיר ניגש לבעוט את הפנדל. אחרי השער נסוגו לאחור (צילום: אבי פפיס)
בפתיחת המחצית השניה ניסו המקומיים לשלוח כדורים לעבר החלוץ חאלד אגא, אך האחרון היה חלש מדיי בכדי לנצל אותם. בדקה ה-57 מיראד חריב מביר מכסור הוכשל ברחבת נהריה. קפטן מכסור, אברהים גדיר, בעט את הפנדל שהעניק 0:1. שחקני נהריה הגיבו לשער ביכולת חלשה, ובדקה ה-71 נענשו על האנמיות. אברהים גדיר מצא את מוחמד גדיר בתוך הרחבה והאחרון לא התקשה מול שוער נהריה, משה קמחי - 0:2 לאורחים.
לאחר כיבוש השער השני נסוגו שחקני ביר מכסור לאחור, והירבו להעביר את הזמן. שחקני נהריה הגיבו בעצבים, מה שכמעט והוביל לעימות בין שחקני שתי הקבוצות. אבל, שופט המשחק, נאיף טרודי, מנע ריבים מיותרים. ביר מכסור ניצחה 0:2, והשאירה את הנהריינים עם מחשבות עמוקות להמשך העונה.
משה קמחי, הטוב בשורות נהריה (צילום: אבי פפיס)
תגובות
+ הוסף תגובה