בכורה צולעת: בוזגלו פתח רק עם תיקו מול מחנה יהודה

סולטן וזלייט (לירן דורף) סולטן וזלייט (לירן דורף)
כפר קאסם ביצעה השבוע זעזוע בעמדת המאמן למרות תוצאות טובות, והמפגש מול קוצבתו של איציק שאקי הסתיים ב-0:0 חלש

לגלריית התמונות המלאה לחצו כאן!

מ.ס כפר קאסם נפרדה אתמול (שישי) בצהריים סופית מחלומות העלייה שלה לליגה הלאומית לאחר שנפרדה בתיקו מאופס מול מחנה יהודה, וכשירדה מן המגרש, קיבלה דיווחים על הניצחונות של יבנה ונס ציונה אשר הרחיקו אותה כבר בשלב הזה של העונה כ-11 נקודות מהצמרת, פער בלתי ניתן לסגירה לאור היכולת של הסקציה, ואי היכולת של כפר קאסם עצמה לנצח משחק שכזה בשיניים.

ראשי המועדון טענו טרם שריקת הפתיחה כי הפיטורים של שי מאור היו בלתי נמנעים לאור התנהלותו בשבועות האחרונים, אך בשורה התחתונה, גם הוא וגם אוהד בוזגלו סביר מאוד שהיו עומדים באותה מטרה, פלייאוף עליון ותו לא.

אוהד בוזגלו (לירן דורף)
מנגד, הגיעה מחנה יהודה בהרגשה שלאור התחתית הלוהטת, תסתפק העונה בהשארות מכובדת בליגה. היא אמנם רחוקה רק שתי נקודות מירידה אפשרית, אך חניכיו של איציק שאקי הציגו גם אתמול עמידה טקטית נכונה על המגרש ועם קצת מזל, היא עוד יכלה לעקוץ ניצחון.

לכפר קאסם יש אולי את הרביעייה ההתקפית הכי טובה בליגה (רביבו, אדשלטיין, לוטטי ובן שמעון), אך בפועל היא כבשה בשמונה משחקים רק כ-12 שערים (נס ציונה עם כמות כפולה), כשמתוכם חמישייה לרשת הקונוסים מהוד השרון. אין ספק כי ישנה בעיה חמורה בהתקפה, ואתמול היא באה לידי ביטוי היטב שגם מצבים קורצים לא תורגמו לשערים, ועל העניין הזה יש לבוזגלו הרבה עבודה בשבועות הקרובים.

שחקני מחנה יהודה (לירן דורף)
שחקני כפר קאסם (לירן דורף)
בוזגלו, שרק הספיק להעביר אימון בודד, הותיר את לוטטי על הספסל ופתח עם בן שמעון בחוד כשאדלשטיין בכנף ימין ורביבו בשמאל. בדקה השישית הגיע המצב הטוב ביותר שלה במשחק כולו כשאדלשטיין הוכשל ע"י צור מרחק 18 מטרים מהשער, רביבו סובב נהדר מעל החומה אך הכדור ננעץ בקורה והורחק. כפר קאסם המשיכה להיות הדומיננטית ובדקה התשיעית אדלשטיין פרץ לרחבה והוציא פס רוחב לבן שמעון שמ-11 מטרים בעט דווקא למרכז השער וחאובל הדף. בדקה ה-17 כדור חופשי של רביבו מצא בפינה הרחוקה את עמאר שמחמישה מטרים נגח מעל השער.

יוני רביבו (לירן דורף)
כאן למעשה הסתיימו להן ההזדמנויות הממשיות של חניכיו של בוזגלו במשחק, וככל שהדקות חלפו, הקצב על כר הדשא הלך ודעך. בדקה ה-37 חצי מצב ראשון למחנה יהודה כשהרמה מימין מצאה את ראשו של מוסקוביץ' שמשישה מטרים נגח החוצה.

המחצית השנייה נפתחה במומנטום של האורחת כשבוזגלו מכניס לכר הדשא את לוטטי, אך האחרון לא מצא מצב ממשי ליד שערו של חאובל, כשהיחיד שבולט לטובה הוא דווקא השופט שניר לוי (הבן של מאיר), שנתן למשחק לרוץ ללא עצירות מיותרות. רק בדקה ה-84 הגיע האירוע המסוכן הבא כשמחנה יהודה יצאה למתפרצת עם כדור ארוך שהגיע עד לאור שמעוני המחליף שבעט מ-11 מטרים מעט אלכסונית לפינה הקרובה אך סלם הדף עם רגלו.

שניר לוי (לירן דורף)
בסיום 0:0 מאכזב שתרם הרבה יותר למחנה יהודה מאשר לכפר קאסם. בבמחזור הבא תגיע מחנה יהודה לקריית גת לקרב על שש נקודות, בעוד כפר קאסם תארח את נורדיה.

(לירן דורף)
(לירן דורף)


 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
כפר קאסם
(אוהד הקבוצה : 23:25 28-10-2017)
לפי דעתי אין סיכוי שנעלה ליגה ההפרש גדול מאוד וגם הקבוצה משחקת גרוע ולא מבין בשביל מה החליפו את המאמן
2
לאיציק שאקי
(מחנאי: 14:38 29-10-2017)
אנו מבקשים שתחייה יותר את המשחק, חילופים מאוחרים מאוד שהיו צריכים להתבצע הרבה יותר מוקדם. מבקשים ממך לתת הזדמנות שווה לאור גירו על חשבון חליפה החלש.
3
משחק שווה כוחות.
(יו"ר חוג אוהדי ה"מחנה".: 13:33 29-10-2017)
אני והאוהדים מעריכים מאד את הקבוצה שמול כפר קאסם הוכחתם רצון עז , נחישות , ונלחמתם על כל כדור לאורך כל המשחק ועם קצת מזל הייתם משנים את התוצאה ועם כל זאת אנו מלאים גאווה והערכה לשחקני המחנה .
4
זה שקוף שתגובה מספר 2 זה אתה דיי מספיק עם ההיתחזות אתה לא קשור לענף לך לאמן בחולות גם שם אתה חלש

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?