מאמן דימונה אהוד כחילה (איציק כלפי)
מאת: מערכת אתר דאבל פס | 03.11.17 | 15:02
התבוסה הכואבת לנס ציונה לא תעבור בשקט אצל ראשי דימונה, ששוקלים גם זעזוע בעמדת המאמן. יו"ר דימונה: "אני מבטיח שנישאר בליגה"
מועדון ספורט דימונה הגיעה היום לאחד מרגעי השפל בשנים האחרונות לאחר שהושפלה בביתה 5:0 על ידי סקציה נס ציונה. לאחר התבוסה, עלה יו"ר הקבוצה מקס פרץ לשידור בתוכניות הרדיו "שישי ושערים" ואמר את אשר על לבו: "אין ספק שאנחנו מצב הכי גרוע שאני זוכר בשלוש השנים האחרונות", פתח פרץ את דבריו. "למרות שבעונה הקודמת היינו עם שישה הפסדים ותיקו, ידענו לצאת מהמשבר. הבעיה זה שאנשים הצהירו שנעלה לליגה הלאומית, בעוד שאני הצהרתי כבר בשנה האחרונה שצריך להישאר שלוש עונות בכדי להתבשל בליגה א'. עכשיו אנחנו משנים את החשיבה וזה קודם כל להישאר בליגה". המשיך היו"ר.
פרץ סיפר גם על תקציב הגבוה של הקבוצה ואמר: "התקציב של השנה והשנה הקודמת הוא דומה ואין שינויים (1.8 מיליון לעונה). בזמן שאני פה, למדתי שלהיות בדימונה זה עולה הכסף. אחזקת שחקנים שבאים מבחוץ, דירות, רכבים, וזה משהו שלא קיים במרכז הארץ ואנשים לא רואים את זה".
היושב ראש התייחס למעמדו של המאמן אהוד כחילה ואמר: "שוחחנו עם אהוד לפני שבוע. המעמד שלו לא איתן, עד לפני שבועיים הוא היה איתן. נשוחח גם השבוע. השאלה אם זה המאמן ואת מי צריך להביא או לשחרר. שנה שעברה עם אותו מאמן היינו עם שישה הפסדים ותיקו, ואותו מאמן הוציא אותנו מזה".
מה קורה בחדר הלבשה?
"קורה משהו בפאזל של השחקנים הם לא מחוברים. יש מחנאות שצריכה להיפסק וזה מאוד מזיק לנו. כל שחקן דואג רק לעצמו ולא כפי שהיה בשנה שעברה. כל אחד נותן את כל כולו, אבל בצוות יש כאן בעיה. צריך לחשוב איך אנחנו מחברים את החבורה הזו לפאזל שלם. צריך להחזיר את האוהדים שלנו שמצביעים ברגליים וצר לי לראות אותם שהם מאוכזבים".
מה עם הניהול?
"אפשר להגיד משה שרוצים. אני וצוות ההנהלה הם הקובעים. גם ראש העיר לא מתערב. כל אחד יכול לדבר ומי שמחליט בסטוף זה אני. מחזיק תיק הספורט יכול להתקשר ולייעץ, והוא דואג שייכנס הכסף, אבל הוא לא מתערב בהרכים ודברים מהותיים בהנהלה. ידוע שהוא להוט וכואב לו הלב. אני יכול להבטיח שנשאר בליגה העונה ומי שיוביל אותה בעונה הבאה נאחל לו בהצלחה".
תגובות
+ הוסף תגובה