במכבי שדרות בנו העונה קבוצה במטרה לא להסתבך בתחתית הליגה, אבל על-פי היכולת שמפגינים חניכיו של עופר לביא, על הקבוצות המועמדות להתמודד בצמרת לקחת גם אותם בחשבון.
ביום שישי אירחה שדרות את מ.ס.דימונה וגברה עליה ללא קושי מיוחד 4:0 . גם הפעם חסרה שדרות שחקן הרכב משמעותי-הבלם גלעד גרנדש (נסע לשליחות בסין מטעם העבודה). את מקומו מילא היטב רותם מיטב שהוסט מהקישור. מה שכן, לרשות המאמן עופר לביא עמדו הקשרים תמיר ארז ואלכס סלטיקוב שנעדרו מהמשחק בב"ש באמצע השבוע בשל פציעה.

אלכס סלטיקוב חולף על פני קרולקר בדרך לשער היתרון (צילום:אורי גבאי)
כבר בדקה השביעית שיתוף פעולה בין שחקני ההתקפה הוליד את שער היתרון של שדרות. ג'ניה רפפורט קיבל כדור ממאור גוזלן 20 מטר מהשער, ומצא בכדור עומק באגף ימין את אלכס סלטיקוב שחלף על-פני מגן דימונה שניר קרוקלר, והוציא כדור רוחב לאברהם סיסאי שמקצה רחבת החמש בעט לפינה הרחוקה פנימה 1:0.

מאור גוזלן (בצהוב) כובש את הראשון לשדרות (צילום:אורי גבאי)
בדקה ה-25 נרשמה ההזדמנות הראשונה של דימונה. כדור עומק שקיבל משה סטקלר השאיר אותו מול שוער שדרות גינדי וולקוב שיצא מצוין והדף החוצה. במהלך הזה דרשו שחקני דימונה פנדל לאחר שסטקלר נפל, אבל השופט בצדק בחר להתעלם.
בדקה ה-35 קיבל סיסאי משדרות הזדמנות לכבוש שער נוסף. כדור חופשי שנפסק לזכותה של שדרות 35 מטרים מהשער לאחר עבירה על המגן סדי בוהדנה הגיע לרפפורט בקצה רחבת ה-61 ועם הראש הסיט ימינה לתוך הרחבה שם נותר חופשי סיסאי שמהאוויר בועט החוצה.

ג'יניה רפופורט "המוציא לפועל " של שדרות בהזדמנות שלו לכבוש (צילום:אורי גבאי)
לפני הירידה להפסקה הצליחה שדרות לבסס את יתרונה על הברור כשכבשה 2 שערים בתוך 2 דקות. בדקה ה-44 קשר שדרות תמיר ארז מרחיק ניסיון התקפה של דימונה. רפפורט השתלט על הכדור במרכז השדה ומסר כדור עומק מצוין שמאלה למאור גוזלן שחדר לרחבה ומול השוער בעט לפינה הרחוקה פנימה, 2:0.

מאור גוזלן כובש את השני ברשת של מ.ס.דימונה (צילום:אורי גבאי)
בתוך תוספת הזמן של המחצית הראשונה שדרות כבשה את השלישי. מאור גוזלן הגביה כדור קרן לקורה הקרובה, ורותם מיטב עלה גבוה כדי לנגוח לקורה הרחוקה ופנימה 3:0.

רותם מיטב(משמאל) כובש את הראשון שלו והשלישי של שדרות במשחק(צילום:בועז רביד)
במחצית השנייה השליטה הבלעדית במגרש הייתה של שדרות, ופעם אחר פעם הגיעו שחקני ההתקפה מאור גוזלן, אברהם סיסאי וג'ניה רפפורט למצבי כיבוש קורצים בתוך הרחבה אך שוער דימונה אלדד אלמקייס מצליח למנוע משדרות להכפיל את התוצאה בקלות.
בדקה ה-28 התכבד חלוץ שדרות ירין ביטון לכבוש את הרביעי נגד קבוצתו בעונה שעברה. על מלאכת הבישול חתום רפפורט שפרץ באגף השמאלי, חלף על-פני שלושה שחקני דימונה ומקו הרוחב מסר כדור מצוין לביטון שמקרוב גלגל פנימה 4:0.

ירין ביטון חוגג את הרביעי (צילום:אורי גבאי)
בתוך תוספת הזמן יכול היה המוציא לפועל של שדרות במשחק ג'ניה רפפורט לקנח משער משל עצמו. הפעם היה זה ירין ביטון, לו בישל רפפורט את השער הרביעי. ביטון קיבל כדור ברחבה והכניס עומק לרפפורט שמול השוער בעט החוצה.
תגובות
+ הוסף תגובה