לא חושש מהצהרות. חכים
מאת: שלומי והבה | 15.11.17 | 15:03
לאחר כישלון גדול בשנה שעברה, העונה ביצעו במועדון מהפכה וכעת מאמינים כי עם חיזוק נוסף בחלק ההתקפי הקבוצה תתפוס מקום בחמישייה הראשונה
במהלך השנים האחרונות הייתה הפועל אזור קבוצה לגיטימית בפלייאוף העליון, אך בשנה שעברה הקבוצה נכשלה במשימה וסיימה רק במקום ה-11 בטבלה.
למרות זאת, ראשי המועדון המשיכו לתת את הקרדיט למאמן יוסי חכים והאחרון ביצע שינויים רבים בכדי להחזיר את הקבוצה לצמרת, ולהתברג בחלק העליון של הטבלה. לאחר תשעה מחזורים מדורגת אזור במקום השישי עם חמש תוצאות תיקו, אך במאזנה הפסד בודד. במועדון מחפשים אחר חלוץ ומאמינים כי חיזוק בעמדה זו ישדרג את הקבוצה.
חכים: "זה נכון שחסר לנו חלוץ שיעזור לנו בהבקעת שערים ואנחנו מחפשים שחקן בעמדה הזו". המאמן לא מפחד להצהיר כי המטרה היא פלייאוף עליון: "אנחנו רוצים להשתדרג ולהצליח והמטרה ברורה - לסיים את העונה בפלייאוף העליון".
היריבה הבאה של אזור היא הפועל כפר שלם שכבר עשתה לא מעט צרות לקבוצות שונות בליגה. המאמן: "כפר שלם קבוצה טובה ולא צפויה ויש לה הרבה כלים לנצח משחקים. נצטרך להזהר כי מדובר בקבוצה מסוכנת אבל בבית שלנו אנחנו צריכים לנצח כל יריבה".
המאמן התייחס גם לעובדה שהקשר קובי כהן שמבוקש במספר קבוצות בליגה ב', לא קיבל את השחרור: "ההשפעה של קובי כהן באזור היא גדולה והוא בהחלט שחקן טוב. אזור התקיימה לפני קובי כהן והיא תתקיים גם אחריו, אבל מדובר בשחקן משמעותי אצלנו ואין לנו כל כוונה לשחרר אותו".
תגובות
+ הוסף תגובה