ירון הוכנבוים (אבי רביבו)
מאת: מערכת אתר דאבל פס | 27.11.17 | 07:36
מאמן נצרת עילית התייחס לניצחון המוחץ מול אחי נצרת בדרבי, לתקרית הכיסא ולמטרות שהשתנו מהשנים האחרונות
הפועל נצרת עילית רשמה ביום שישי האחרון את אחד הניצחונות היוקרתיים שלה בשנים האחרונות כשגברה בחוץ על יריבתה השכנה, אחי נצרת, 0:3. מאמן הקובצה, ירון הוכנבוים, שהורחק במהלך המשחק ואף היה חלק מתקרית קשה במהלכה נזרק כיסא מכיוון אוהדי אחי נצרת לעברו, התראיין בתכנית "חמש באוויר" בערוץ הספורט.
"כסאות שבדרך כלל מחוברים לטריבונה. אפילו הבן שלי שאל 'אבא איך אפשר לזרוק כיסא?'. הקהל של אחי ברגיל יושבים במקום שלהם. היה להם כנראה מאוד קשה. נצרת עילית שנים לא ניצחה את אחי ועוד בחוץ. הם הגיעו עם ארבעה ניצחונות מארבעה משחקי בית. היינו טובים תודה לאל ואפילו לא ספגנו. אנחנו וחדרה לא ספגנו באותו מחזור זה כמו נס חנוכה".
איך מרגישים עד היום?
"אנחנו מאוד מרוצים. נכון שחסר לנו חלוץ. אנחנו משחקים מאוד התקפי ועם שני חלוצים. באופן כללי אנחנו מאוד מרוצים ומקבלים באהבה את כל מי שנמצא. אנחנו נמצאים בין שמונה המקומות הראשונים. הקהל מאוד אוהב את הקבוצה ומחובר אליה. יותר ויותר אוהדים מגיעים למשחקים. שחקנים מתקדמים, ביניהם שחקני בית ונראה שכולם מרוצים ואנחנו עומדים ביעדים. גם קיבלנו את עפולה הגביע ואנחנו אוהבים את המשחקים מולם".
הוכנבוים הוסיף: "השנה יש שינוי. ראש העיר יחד עם גיל ברעם ורועי כהן מובילים את המועדון למשהו שונה. קצת סבלנות. גם שנתיים שלוש הבוגרים והנוער ישתפרו ונצרת עילית יכולה להגיע למקומות גבוהים יותר".
פלייאוף עליון?
"אם לא נהיה שם מבחינה אישית זו אכזבה. לאן שמכוונים ומה שנקרין זה מה שיהיה. אני מאוד מאמין בכלים שיש לי. כמובן שנחכה ונראה מה קורה עם המתחרות שלנו. יש קבוצות שהולכות להתחזק בינואר ואנחנו לא נוכל לעמוד בזה. לא יתנו לנו 300 ו-400 אלף לחיזוק כמו קבוצות אחרות. נלך עם מה שיש ואולי נביא שחקן חיזוק. זה יותר תלוי בהנהלה מאשר בי".
תגובות
+ הוסף תגובה