טלספפה: "נצטרך להגיע הרבה יותר ממוקדים ומרוכזים מאשר מול כפר סבא"
לדעתו המשחק לא יקבע את זהות העולה. טלספפה (לירן דורף)
מאת: מיכאל וייסרמן | 01.12.17 | 07:42
בנס ציונה סיימו את ההכנות לקראת משחק העונה הראשון, מקווים לחזור למסלול הניצחונות ולפתוח פער בצמרת הגבוהה
סקציה נס ציונה פתחה את העונה בסערה כאשר ניצחה בתשעת המחזורים הראשונים של העונה, אך נעצרה דווקא במחזור הקודם במשחק הבית מול בית"ר כפר סבא.
כעת תעמוד הקבוצה למבחן אופי רציני במשחק העונה מול מכבי יבנה. בנס ציונה מודעים לירידה משמעותית ביכולת הקבוצה במשחק האחרון ומקווים לחזור לאותה יכולת שהביאה אותם למקום הראשון.
מאמן הקבוצה עופר טלספפה אמר לקראת המשחק: "יש אווירה מיוחדת סביב המשחק, אבל מבחינתנו נמשיך בהכנות הרגילות שלנו ונבוא לעשות את העבודה. אנחנו משחקים מול קבוצה מצוינת שעשתה פתיחת עונה מדהימה כמונו וכעת זה המבחן".
המאמן המשיך: "אני יודע שיש עוד הרבה נקודות בקופה ומבחינתי המשחק הזה לא יקבע את העולה ויהיו עוד הרבה שינויים בהמשך העונה, אבל בהחלט משחק משמעותי שנצטרך להגיע אליו הרבה יותר ממוקדים ומרוכזים מאשר המשחק האחרון מול כפר סבא".
תגובות
+ הוסף תגובה