המצטיין במגרש. צליל נחמיה
מאת: שלומי והבה | 09.12.17 | 09:25
המקום הראשון אמנם רחוק, אבל קבוצתו של נועם שוהם היא ללא ספק הלוהטת בליגה א' לאחר שזו ניצחה 0:2. מהצד השני הסגולים של חיים סירוטקין ממשיכה להתדרדר ועושה רושם שהמאמן בדרך החוצה. צליל נחמיה הצטיין
בהכח רמת גן ניסו במהלך כל השבוע לשדר עסקים כרגיל ואף חשבו כי דווקא בקרב ישיר מול הקבוצה החמה בליגה, בית"ר כפר סבא, יוכלו שחקניו של חיים סירוטקין לפתוח דף חדש. אז חשבו.
כפר סבא המשיכה את המסע המצוין שלה מהשבועות האחרונים והכח רמת גן מצידה המשיכה את המסע ההתדרדרות מהשבועות האחרונים.
המשחק נפתח בצורה יוצאת מן הכלל מצד שתי הקבוצות כאשר התקפה רדפה התקפה. בדקה ה-20 יכל מאור אסור להעלות את קבוצתו ליתרון כאשר בעט בעיטה נהדרת מ-17 מטרים, אבל הכדור פגע במשקוף השער. שלוש דקות מאוחר יותר כפר סבא הגיעה להזדמנות מצוינת, אבל שי דוד בעט מקרוב מעל השער.
שחקני הכח אומנם שלטו במגרש, אבל כפר סבא יצאה למתפרצת מצוינת בדקה ה-36 כאשר משחק מסירות נהדר בין שי דוד לעידן סרור הסתיים אצל הראשון שקבע
0:1.
על סף המחצית זכתה כפר סבא בכדור חופשי מ-18 מטרים, עידן סרור לקח את הבעיטה ושלח כדור נהדר שנעצר ברשת,
0:2.
המחצית השנייה הייתה בשליטה של מוחלטת של הכח כאשר איתמר כהן יכל לצמק, אבל בעט החוצה. חלוצי הכח נעצרו פעם אחר פעם אצל השוער טמיר ללו שהיה ביום מצוין. מי שעוד עזר לשמור על התוצאה היה הבלם צליל נחמיה שממשיך להיות הבינגו של שוהם במרכז ההגנה.
נחמיה אמר בסיום: "אני מאוד שמח שהגעתי לכאן. זה מועדון ברמה גבוהה לליגה ויש כאן את כל התנאים להצלחה. המטרה העיקרית שלנו היא להיות בפלייאוף העליון והביאו לכאן שחקנים מצוינים שיצרו כימיה טובה בחדר ההלבשה. מגיע קרדיט ענק לנועם שוהם שידע לאגור את השחקנים ולהביא אותנו מדי שבוע למוכנות בלתי רגילה שרואים אותה על כר הדשא".
מאמן כפר סבא, נועם שוהם הוסיף: "הכוח מאוד מסודרת מבחינה התקפית וצריך להיערך לזה כמו שנערכנו לנקודות התורפה שלהם. אני מרוצה מהניצחון אבל עוד יותר מרוצה מהמחויבות וזה משתפר בתקופה האחרונה. יש עוד מה לשפר בכדורגל אבל כל עוד כל שחקן ימשיך לתת הכול אז נשתפר גם מזה. אני לא מפחד מציפיות ואמרתי ליושב ראש שעם חומר השחקנים שהוא הביא, אנחנו חייבים להגיע לפלייאוף. שנה הבאה? אני שואף להתקדם כמו שאני מתקדם על השחקנים אבל אני לא מוותר על הדרך ועל ההנאה שלי ואני נהנה כאן. נסיים את העונה ואז נחשוב על העונה הבאה ותמיד יש לכולנו שאיפות".
תגובות
+ הוסף תגובה