ההתאחדות כעסה, הוד השרון התקפלה

יגיעו לדימונה. שחקני הוד השרון (לירן דורף) יגיעו לדימונה. שחקני הוד השרון (לירן דורף)
במשרדים באצטדיון רמת גן לא אהבו את ההתבטאויות של אנשי המועדון על כך שהקבוצה לא תופיע לדימונה וטענו כי מדובר בהחלטת תקנון בלבד. שחקן: "ההנהלה נבהלה ולקחה צעד אחורה"

המשחק בין מועדון ספורט דימונה לבין הפועל הוד השרון יתקיים היום (שני) כמתוכנן. כזכור, בשבוע שעבר זעם חבר הנהלת הוד השרון, עזרא חלף, על ההחלטה של ההתאחדות לכדורגל להעביר את המשחק ליום שני ואף איים כי לא יופיע למשחק. הדבר גרם לזעם בקרב חלק מאנשי ההתאחדות והקבוצות.

בהתאחדות הסבירו להנהלת הוד השרון כי ההחלטה לדחיית המשחק הייתה של ועדת ליגה וגביע בשל משחקה של דימונה בגביע המדינה והתקנון קובע שסדר המשחקים חייב להישמר כלומר מחזור 14 חייב להיות משוחק לפני מחזור 15. בהוד השרון הבינו כי אין באפשרותם להתלונן ואישרו כי יגיעו למשחק.

לעומת הנהלת הקבוצה דווקא בקרב השחקנים קיים כעס מכיוון שאלה יהיו מחויבים לקחת יום חופש מעבודתם בכדי להגיע למשחק. שחקן בקבוצה אמר בנושא: "ההנהלה נבהלה מההתאחדות ולקחה צעד אחורה". חלף עצמו אמר: "בהתאחדות הסבירו את ההחלטה וקיבלנו את זה".

 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
סיפוק לא
2
חלף עם הרוח
(איציק: 08:31 25-12-2017)
יאללה עזרא לך הביתה . תפנה את העסק למישהו שמבין . הרסת את הקבוצה
3
התאחדות מושחתת. קבוצות אחרות שיחקו בגביע וגם שיחקו בליגה ביום שבת. כל קבוצות ליגה א ,ב וגם מוסמוס מליגה ג רק דימונה ורובי שפירא מהצפון משחקן נדחה ליום שני. אום אלפחם וטבריה גם למרות שלא שיחקו בגביע. משהו מסריח
4
אפססססס
(גורדנה אתה פח: 09:53 25-12-2017)
גורדנה איפה שאתה דורך לא גודל כלום בן אדם מנחוס
5
קנאים
(חלף : 11:04 25-12-2017)
למי שחושב שזה בדיחה שיבוא במקומי ונראה כמה הוא ישרוד.
6
גורדנה חלש
(גורדנה אפס : 13:45 25-12-2017)
גורדנה מבוהל ליגה ב זה המקום שלך יחלש מאמן עתיק

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?