בכל התחזיות של פתיחת העונה סומנו מראש בקעת הירדן והפועל פרדסיה כמועמדות להיאבק בתחתית. עיקר הדברים אמורים על בקעת הירדן שנחלשה מאד ביחס לעונה שעברה וכבר הספיקה לחליף מאמן לאחר שני מחזורים בלבד. גם לפרדסיה לא הייתה פתיחת עונה טובה אם כי חשוב לציין כי גם בעונה שעברה היא פתחה באופן דומה.
המשחק התנהל כיאה למשחק תחתית לכל דבר, לפחות בפתיחתו כששתי הקבוצות שיחקו בזהירות בהתקפה ובכדי קודם לא לספוג. בדקה ה-31 הצליחה פרדסיה בהברקה היחידה של המחצית. קים רהב מסר ליאן סולימנוב שפרץ לרחבה, מסר בתוך פקעת שחקנים לליאור ראבון וזה בבעיעה שטוחה שקיפצה על הדשא וחדרה בין ידיו של שוער הבקעה, רותם ידגר פנימה, 0:1 שהייתה גם תוצאת המחצית.
רועי ממן בועט לשער. משחק זהיר במחצית הראשונה (צילום: שלומי גבאי)
המחצית השנייה נפתחה בלחץ של הבקעה ובדקה ה-50 נותרה פרדסיה ב-10 שחקנים לאחר שהשופט הרחיק את קים רהב בטענה כי פגע בגסות בשחקן של הבקעה. לאחר ההרחקה הוציא מאמן פרדסיה את רועי ממן והכניס במקומו את אבי בן גיגי ואז התעוררה הקבוצה.
קים רהב רואה את האדום. מאותו הרגע פרדסיה החלה לשחק (צילום: שלומי גבאי)
בדקה ה-65 הגיע סולימנוב למצב של אחד על אחד עם ידגר שהדף בגופו את הבעיטה. בדקה ה-73 כיפר סולימנוב על ההחמצה כשפרץ לרחבה, עבר בדרך שני שחקנים של פרדסיה וממצב דומה לא התבלבל וקבע 0:2 לפרדסיה.
בדקה ה-79 נסגר הסיפור. בפהם היחידה בה בעטה פרדסיה כדור מחוץ לרחבה שיגר ליאור ראובן מ-30 מטר, הכדור פגע בקורה קיפץ על הארץ וחדר פנימה, 0:3.
חמש דקות לסיום הציל עידו שיטרית מעט מכבודה של הבקעה כשכבש מקרוב וקבע 1:3. בתוספת הזמן ספגה פרדסיה מכה נוספת כשאבירן צומי בעט בכדור שכבר הונח לבעיטה חופשית, השופט ניסים לוי שלף לעברו כרטיס צהוב שני ואדום וצומי בתגובה "בירך" אותו בכמה אמרות שאפילו הכתב כאן לא סובל.
"היה זה משחק חשוב לשתי הקבוצות", אמר ראובני בסיום, "אני משח שהצלחנו להביא את האיכויות שלנו ולנצח עם הרבה אופי".
זיו ראובני, מאמן פרדסיה. ניצחון עם הרבה אופי (צילום: שלומי גבאי)
אורן פליישמן בכתום בתרגיל אקרובטיקה,פרדסיה היו גדולים על הבקעה.(צילום שלומי גבאי)
מאמן בקעת הירדן מחפש פתרונות.(צילום שלומי גבאי)
תגובות
+ הוסף תגובה