שלומי משה: "הייתי מעדיף לא לשחק, אבל זה תלוי במצב הקבוצה"
מקווה לשרוד. שלומי משה
מאת: מיכאל וייסרמן | 28.02.18 | 12:27
המאמן שחקן של עירוני קריית גת ביצע מהפכה בשבועות האחרונים ולמרות שני ההפסדים האחרונים מאמין שקבוצתו תשרוד בליגה
רק לפני חודשיים סומנה עירוני קריית גת כאחת המועמדות העיקריות לירידה ולמרות הבעיות הניהוליות הצליח המאמן שחקן שלומי משה לייצב את המצב ולהוביל את הקבוצה אל מעל הקו האדום.
לאחרונה, סובלת קריית גת שוב מתקופה לא טובה שאף גרמה למשה לחזור לכר הדשא ולהיכנס כמחליף במחזור האחרון. משה התייחס להפסד מול אזור: "זה היה הפסד קשה במיוחד. אני לוקח מהמשחק הזה שני דברים, מצד אחד אני מרוצה מצורת המשחק שלנו, אבל לא מרוצה מהנאיביות כי היינו צריכים לנצח את המשחק הזה ובתוצאה גבוהה. אזור אפילו לא ניסו להוציא תיקו".
חזרת גם לכר הדשא כשחקן.
"הייתי מעדיף לא לשחק, אבל זה תלוי בתוצאות שלנו ומה שייראה לנו הכי נכון זה מה שיקרה. בסך הכול אני מעדיף לא לשחק".
בשישי מצפה לכם קרב נוסף מול הכח.
"הכח היא קבוצה מצוינת עם מאמן מעולה ולא הולך להיות פשוט אבל אני מאמין בקבוצה שלי ואנחנו באים לשחק את המשחק שלנו בכדי לנצח".
אתה מאמין שתשארו בליגה?
"ברור שלא ככה ציפינו לראות את העונה הזאת, אבל נצטרך להתמודד עם הכול. מצד אחד אני מאוכזב כי לפני שלושה משחקים היינו בתקופה טובה ואז חלה ירידה ומצד שני צריך לזכור שלפני חודשיים היינו מתחת לקו האדום ואף מתחת לדימונה. מצפים לנו עוד קרבות קשים עד לסיום העונה".
תגובות
+ הוסף תגובה