אום אל פאחם יוצאת למשחק חוץ קשה (נזיה סולטאן)
מאת: מערכת אתר דאבל פס | 23.03.18 | 10:53
החל מ-14:30: המחזור ה-25 בליגה א'. קריית גת תשחק מול נורדיה, כפר קאסם תארח את יפו. אום אל פאחם יוצאת לטירה וצור שלום נגד בית שאן
המחזור ה-25 בליגה א' יעמוד במרכזה של "שישי ושערים", תכנית הרדיו של ערוץ הספורט.
במחוז הדרומי המוליכה, סקציה נס ציונה, תשחק רק במוצאי שבת, אבל תמתין למעידה של השנייה בטבלה מכבי יבנה שתארח את דימונה שהחליפה מאמן נוסף ומקווים כי כבר בבכורה יצליח אבי בוחבוט לאגור נקודות יקרות. משחק על טהרת הפלייאוף העליון יהיה המפגש בין כפר קאסם ל'קביליו' יפו כאשר רק ניצחון יאפשר לכפר קאסם לחלום על החמישייה הראשונה. עירוני קריית גת שכבשה רביעייה בשבוע שעבר תרצה להמשיך את רצף ההצלחות מול בית"ר נורדיה שהתעסקה השבוע בהכול חוץ מכדורגל. משחקים נוספים: שעריים - מחנה יהודה, "ירמיהו" חולון - הכח רמת גן והוד השרון - הבקעה.
במחוז הצפוני המוליכה הפועל איכסל תארח לקרב מרתק את הפועל באקה אל גרבייה ששם מאמן הקבוצה צחי טיאר כבר מכין תירוצים לקראת ההפסד הצפוי של קבוצתו. הפועל אום אל פאחם תצא למשחק חוץ לא פשוט מול עירוני קריית אתא והפועל הרצליה צפויה לטייל מול מכבי דליית אל כרמל. קרב קצוות ייערך בירושלים שם הפועל המקומית, שרוצה מקום בפלייאוף העליון, תארח את הפועל מגדל העמק שחזרה לנצח תחת המאמן החדש אלי מזרחי. משחקים נוספים: בית שאן - צור שלום, כפר כנא - טבריה, "רובי שפירא" - אסי גלבוע ושפרעם - טירה.
קובי פורטל כבר מחכה לכם באולפן ומיטב שדרי התוכנית פרוסים מגרשים השונים ברחבי המדינה בכדי לשדר לכם את כל השערים, האירועים, ההתפתחויות והפרשנויות בשלוש שעות חמות ומרתקות במיוחד של כדורגל ישראלי טהור ומזוקק.
תגובות
+ הוסף תגובה