שחקני שעריים חוגגים את ההישארות
מאת: דן בונבידה | 14.04.18 | 10:51
הרחובותים רצו להבטיח את ההישארות ולא להסתבך במאבקי המבחנים. בשורות היריבה עוד חלמו לפני המשחק על הפתעה אבל החלום נמוג
המשחק בין מכבי שעריים למועדון ספורט דימונה היה משמעותי עבור שתי הקבוצות. שעריים רצתה להבטיח הישארות סופית ולא להסתבך במאבקי המבחן מול קבוצות ליגה ב', ואילו דימונה רצתה לרשום ניצחון שישאיר לה סיכוי כלשהו לשרוד בליגה א'.
בסיום, שעריים חגגו ודימונה שוב הוכיחו נאיביות. חוסר מזל ובעיקר חוסר אופי סתם כמעט סופית את סיכויי ההישרדות בליגה א'.
בדימונה עוד חשבו כי ניצחון חוץ בשבוע שעבר על קריית גת יוציא את הקבוצה לדרך חדשה, אבל זה היה בעיקר עוד נגיעה בעונה הגרועה של הקבוצה. מאמן דימונה, אבי בוחבוט, העלה בהרכב את רועי אברג'יל שגם כן לא עזר לקבוצתו.
שעריים פתחו מצוין וכבר בדקה ה-12 עלו ליתרון משער נהדר של איתם שמאי. דימונה הגיבה לאחר 20 דקות כאשר אברג'יל מסר לדור סבן שנגח מצוין פנימה,
1:1.
המחצית השנייה הייתה שקולה, אך בדקה ה-72 תום מדהלה הצליח לכבוש וקבע 1:2. לקראת הסיום עוד ניסה אור עלאווה להשוות, אבל הכדור שלו פגע במשקוף השער.
חמש דקות לסיום המשחק נרשם עימות בין שוער שעריים, רז רחמים, לקשר דימונה, פיראס עוואד, שהסתיים בהרחקה של האחרון.
תגובות
+ הוסף תגובה