דודו בן לולו (אבי רוקח)
מאת: שלומי והבה ושראל אזולאי | 20.04.18 | 18:33
אנשי קריית גת מסרבים להשלים עם מותו של אפסנאי הקבוצה. שי ביטון: "אנחנו שואלים שאלות. מסרבים להאמין"
האירוע הטראגי שהתרחש בסיום המשחק בין קריית גת לכפר קאסם במהלכו התמוטט אפסנאי הקבוצה המארחת ונפטר לאחר מכן בבית החולים הכה באנשי קריית גת בחוזקה.
אדי אדר התייחס ואמר: "הוא אבא של השחקנים. אבידה גדולה. אנחנו אוהבים אותו. הוא נלחץ ממה שקרה עם הקהל של כפר קאסם. בושה איך שהקהל התנהג. הוא אבא של כולם. אי אפשר לתאר את מה שקרה. הכל מתגמד ממש כואב".
דודו בן לולו, אחד האנשים החזקים בקריית גת, אמר: "המועדון כולו בהלם אחד גדול, הכל קרה מהר מידי. הוא היה איש קבע בעברו ואהב את קרית גת בכל ליבו, זה היה הבייבי שלו, היה אבא של השחקנים. השחקנים פשוט מרוסקים ולא מעכלים את האבידה הזו".
שי ביטון, שחקנה של הקבוצה, הוסיף: "הוא היה כמו אבא שלנו במועדון. הוא בסך הכל הלך להביא את הכדור, נוצרה שם מהומה, לא הבנתי כל כך מה קרה שם ופתאום הוא התמוטט. גם אנחנו שואלים שאלות, מסרבים להאמין. אם תראו את קבוצת הוואטסאפ שלנו אתם לא תאמינו, כולם שבורים ומרוסקים".
תגובות
+ הוסף תגובה