לאחר האסון בקריית גת: המשטרה החליטה שאין עבירה פלילית, הטיפול בידי ההתאחדות לכדורגל
טרגדיה גדולה
מאת: מיכאל וייסרמן | 23.04.18 | 12:02
לאחר הבדיקות שהתקיימו בעקבות האירוע החמור בשישי, הוחלט כי לא הייתה עבירה פלילית. ההתאחדות תבדוק את ההתנהלות. בדו"ח השופט נכתב: "כל הפרטים אומתו ונמצאו תקינים"
הכדורגל הישראלי בכלל והעיר קריית גת בפרט עברה ביום שישי את אחת הטרגדיות הגדולות בשנים האחרונות כאשר לאחר התיקו 1:1 בין עירוני קריית גת לבין מועדון ספורט כפר קאסם התמוטט האפסנאי של הקבוצה האורחת, אלי בן משה, ובמקום החלו בפעולות החייאה שנמשכו בבית החולים אך לא צלחו.
עם סיום האירוע החלה משטרת לכיש בבדיקת המקרה ולאחר מספר ימים הודיעו כי המסקנות שעלו מהבדיקות שנעשו מצביעות על כך שלא הייתה עבירה פלילית והנושא יעבור לטיפול ההתאחדות.
במשטרה הבהירו כי אם ההתאחדות תמצא בבדיקתה כי אכן הייתה פה רשלנות הטיפול יחזור לבדיקה בשנית. גם בדו"ח השופט נכתב כי הטיפול במקרה היה ראוי למרות הסיום המצמרר.
"צוות השיפוט הגיע למגרש כשעה וחצי לפני שעת הפתיחה של המשחק. הצוות החל בבדיקות במגרש, השחקנים והרשימות. מידל לאחר קבלת רשימות השחקנים התלווה עוזר השופט- אמיר אלוהזייל, אל מנהל הקבוצה של עירוני קריית גת, וביקש לראות שהחובש נוכח, שקיימת ערכת החייאה, שהחובש נושא תעודה בתוקף - כל הפרטים הללו אומתו ונמצאו תקינים", כך נכתב.
תגובות
+ הוסף תגובה