אלי אוחנה ביקש מחנן אזולאי לחזור לבית"ר

יישאר בבקעה? אזולאי יישאר בבקעה? אזולאי
המאמן של בקעת הירדן זוכה להתעניינות בבירה וצפוי להחזיר תשובה תוך שבוע ימים. לאחר מינוי המאמן יתחילו שיחות עם שחקנים

הפועל בקעת הירדן הייתה אחת ההפתעות הנעימות של העונה כאשר התבססה על סגל צעיר ומוכשר שהיה רחוק שתי נקודות מהפלייאוף העליון.

במועדון רוצים להמשיך את ההתקדמות בעונה הבאה והחלו בהכנות כאשר המטרה הראשונה זה להחתים מאמן. בבקעה היו רוצים שהמאמן חנן אזולאי ימשיך עונה נוספת אבל האחרון קיבל לאחרונה הצעה לחזור לבית"ר ירושלים. מחזיק זכויות הניהול של בית"ר, אלי אוחנה, מעריך את אזולאי והציע לו לחזור ולשקם את מחלקת הנוער של המועדון שבשנים האחרונות לא מצליחה להגיע לצמרת.

אזולאי טרם קיבל החלטה לגבי עתידו וקיבל ארכה של שבוע ימים מראשי הבקעה בקבלת ההחלטה. בבקעה הסכימו אך ציינו כי במידה ואזולאי לא יחליט בשבוע הקרוב, תפנה הקבוצה לאופציות אחרות.

רק לאחר מינוי המאמן יתחילו במועדון לשוחח עם השחקנים הן מהסגל של העונה האחרונה והן עם מועמדים שרוצים להצטרף לקראת העונה הבאה.

 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
די למחזר
(אביהו: 01:36 28-05-2018)
היה כבר אזולאי בשתי קדנציות לא קרה כלום מספיק תביאו מאמנים רעבים לא שבעים שבגלל ששיחקו באגודה יש להם זכות נמאסתם מהקומבינות
2
מחזירים את הנוער למקום הראוי
(אמנון זדה : 19:50 30-05-2018)
מעבר לאדם הגדול והטוב זה האיש שיחזיר את הנוער של ביתר וכל מחלקת הנוער קדימה איש של צניעות ועבודה קשה מי כמוני מעריך ויודע מה חנן עשה בקדנציה הקודמת שלו בביתר אין ספק הבחירה הנכונה והטובה ביותר בהצלחה חנן

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?