צהוב עולה

מאה צופים בלבד שהגיעו למגרש הכדורגל רמת השקמה ברמת גן חזו בצהובים של מכבי עירוני נתיבות מנצחים 0:1 את הירוקים של מכבי עמישב פתח תקוה, שלראשונה לא כבשו שער זכות העונה, ועולים למקום הראשון בטבלת ליגה א' מחוז דרום

מכבי עירוני נתיבות מוליכה את ליגה א' מחוז דרום עם 14 נקודות. כן, זו לא טעות כתיב, אלא המציאות לאחר ניצחונה של נתיבות 0:1 בחוץ את מכבי עמישב פתח תקוה. אפילו אם היא מתקיימת רק בזכות הפרש שערים עדיף של הקבוצה (10+) משל השנייה, מכבי "קביליו" יפו (6+).
 

כשעלו שחקני עמישה על הדשא במגרש הכדורגל ברמת השקמה ברמת גן, הם קיוו לנצח ולהידבק לחבורת הצמרת. אולם, כשמולם מאה צופים בלבד, חלקם מנתיבות, שחקני הקבוצה התקשו להגיע למצבי כיבוש, כשגם שחקני נתיבות לא הציגו יכולת מזהירה בדקות הראשונות של המשחק.
 

אדם בוכריס מנתיבות (בצהוב) מנסה לעבור את טל טובים מעמישב (צילום: אנס אבודעבס)

ההזדמנות הראשונה במשחק הייתה בדקה ה- 24, אז אלמוג בוזגלו מעמישב הגביה כדור, שמצא את ראשו של מתן אלגאווי, שנגח לכיוון השער, אך זה מעט גבוה ולא מדויק. בצד השני, ניסה דודו פלס מנתיבות לחדור את הגנת עמישב בסלאלום אישי, אך נבלם לקרן. המחצית הראשונה הסתיימה ב- 0:0 משקף.
 

אורן פחימה מנתיבות (בצהוב) במאבק אווירי עם ליעד ארז מעמישב (צילום: אנס אבודעבס)

במחצית השנייה הקצב היה שונה, והמשחק הפך פתוח יותר כבר בפתיחה. בדקה ה-49, דאבל פס בין שחקני נתיבות, דיאא אבו עיאדה ואורן פחימה, הסתיים במסירה לרנואל חדד שבעט באלכסון, אך פספס את השער בסנטימטרים. כמה דקות לאחר מכן, אסי בוזגלו מעמישב ניסה את כוחו בבעיטה מרחוק, אך נתקל בשוער נתיבות, אשר אלחרר, שהיה מוכן בשערו וקלט את הכדור.

בדקה ה-64 הגיעה התפנית במשחק. פלס, שעבר לשחק בצד שמאל של התקפת נתיבות, הגביה את הכדור לרחבה, שוער עמישב, תום גילבט, הדף למרכז הרחבה שם המתין אורן פחימה שבעט כדור לפינה הימנית, שנעצר רק ברשת - 0:1 לנתיבות.
 

אורן פחימה (בצהוב) מבקיע את שער הניצחון. שחקני עמישב לא מצליחים למנוע זאת (צילום: אנס אבודעבס)

לאחר השער, הפתח תקוואים ניסו להשוות, בעיקר בעשרים הדקות האחרונות של המשחק. אז, הם לחצו את שחקני הגנת נתיבות, שלא נבהלו ועמדו כחומת ברזל. עקב כך, ניסו צמד הבוזגלואים המאחרים להכריע את המשחק מבעיטות מרחוק, אולם הן לא היו מדויקות.
 

מאור פחימה מנתיבות (בצהוב) בקרב על הכדור עם אלמוג בוזגלו מעמישב (צילום: אנס אבודעבס)

 

רונאל חדד מנתיבת (בצהוב) ורועי הררי מעמישב במאבק על הכדור (צילום: אנס אבודעבס)

בדקה ה-81, פלס מנתיבות ניצל הרחקה לא טובה של שחקני הגנת עמישב, וכאשר שוערם, גילברט, היה מחוץ לשערו, בעט פעמיים למרכז השער ובשני המקרים היה שם אסי בוזגלו שהציל את עמישב מהפסד בהפרש גבוה יותר. לקראת הסיום עוד ניסו הירוקים מעמישב- רועי הררי ומתן אלגאווי- לנסות ולהכניע את אלחרר מרחוק, אך גם הפעם הניסיונות הללו עלו בתוהו. בסיום, 0:1 לנתיבות, שחוגגת את העלייה למקום הראשון בטבלה.
 

שחקני נתיבות, אורן פחימה ודיאא אבו עיאדה, חוגגים בחיבוק את הניצחון בסיום (צילום: אנס אבודעבס)

 

תמונות נוספות בגלריה

 



תגובות

+ הוסף תגובה
1
תיקו
(עמישב: 18:14 06-11-2010)
תיקו היה משקף תמשחק עמישב תמשיכו קדימה
2
משחק טוב שלנו
(עמישבניק: 20:29 06-11-2010)
חבל אבל לא נורא להמשיך ככה וננצח במשחק הבא
3
סתיו אלימך המלךךךך
(דוד: 20:32 06-11-2010)
אין על נתיבות מיספר 1 עולה השנה לליגה הלאומית תמישיכו ככה
4
נתיבות, נהניתם מההגרלה
(מומחה לליגה: 21:53 06-11-2010)
לא שיחקתם נגד אף אחת משלוש הגדולות ושתיים מהן עוד תארחו בסיבוב הזה. אם תעברו אותן, אתם בתמונה. אם לא, לא יותר ממקום רביעי.
6
למומחה לליגה תיכנס שנייה
(נתיבות: 13:22 07-11-2010)
שיחקנו נגד כבר יונה וניצחנו אותם 3-1 שיחקנו נגד כפר שלם וניצחנו 3-2 אז מה שחסר לנו עכשיו זה רק מכבי יפו וגם אותם ננצח בבית ב11.1, הם לא יודעים מה מחכה להם פה חוץ מ4,000 צופים שחמים לנצח קבוצה כמו יפו...
7
תזהרו
(לכול שחקני הליגה: 17:07 07-11-2010)
לכל שחקני הליגה תיזהרו ממכבי עמישב הם לא משלמים לכן לופני שאתם הולכים לשחק שם רק תבררו אם כדאי לכם לשחק אצל הגנבים האלה שגונבים תכסף לעצמם תשאלו את כל השחקנים שעזבו אןתם בלי יוצא מין הכלל ואם יגידו לכם שהם משלמים שיהיה להם לבריאות לכו ותשחקו שם שלא
8
מדוע יחיאל חיאווי לא שיחק? ובכן, אוהד יקרים, בשבוע שעבר הניף הקשר-מנכ"ל דגל של קרן והוריד אותו על גבו של דורון רוזנקוביץ', החתול המטפס. בהנפה השניה כמעט שיפד חיאווי את עינו של רוזנקוביץ'. דורון רצה לעזוב, חיון התערב, חיאווי הושעה. המשך יבוא!
9
4000 בנתיבות?
(יפואיקו: 12:08 08-11-2010)
אתם מתעקשים שהמשחק יהיה בוסרמיל, הא? אתם מביאים 4000, אנחנו מביאים 8000. על כל אחד שלכם - אנחנו מביאים שניים.
10
תגובה ל 9
(אוהד נתיבות: 18:38 08-11-2010)
אתה ועוד כמוך מאוהדי יפו מדברים הרבה ,תגיעו לנתיבות ונדבר איתכם במגרש וגם ביציעים. תיהיה בטוח שתצאו קטנים בשני המצבים תבדוק עם קטמון.

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?