כשקולות האיחוד עדיין מהדהדים ברקע עלתה מ.ס. א.א. פאחם למשחק הבית עם כרמיאל/צפת שהיה לכל הדעות משחק צמרת לכל דבר. ערב המחזור דורגה כרמיאל/צפת במקום השלישי, שלוש נקודות בלבד מהמקום הראשון ואחת מהשני. א.א. פאחם דורגה שלושה מקומות מתחתיה עם שתי נקודות פחות.
כ-800 צופים ראו מחצית ראשונה פושרת עד חלשה עם מעט מאד הזדמנויות. הראשונה הייתה של המארחת. בדקה ה-2 שלח כילאני כילאני כדור רוחב ויוחאי אהרוני פספס באלפית השנייה מפגש עם הכדור. בדקה ה-14 שיגר אדינו ימהראן בעיטה מרחוק אך שוער כרמיאל/צפת, לירון יגר היה במקום וקלט. ההזדמנות הראשונה של האורחים הייתה בדקה ה-21. שוער פאחם, מוחמד שבאט, יצא לא טוב לכדור קרן שהגיע לשואדי חמודה, זה בעט אך בלם פאחם, אחמד ג'ברין הציל מקו השער.

פאריד טאהר. רשם שתי הצלות גדולות מקו השער (צילום: מוחמד חאדר אניס)
בדקה ה-25 הגיע תורה של הגנת כרמיאל/צפת לעבוד כשאדינו ימהראן שלח מסירת רוחב לעברו של דאוד עליסאת אך אילן סוויסה חילץ בשנייה האחרונה שער בטוח. בדקה ה-35 נרשמה ההזדמנות הגדולה ביותר של כרמיאל/צפת להבקיע. יוגב אלישע בעט מתוך הרחבה, הכדור פגע בשחקן הגנה של פאחם, הטעה את שבאט אולם משום מקום צץ פאריד טאהר שבגלישה הרחיק מקו השער.

לייבוביץ' מול שאדי חמודה. פאחם פתחו את המחצית בסערה (צילום: מוחמד חאדר אניס)
את המחצית השנייה פתחו המארחים בסערה, תקפו גלים גלים והשער היה באוויר. בדקה ה-57 שלח כפיר לייבוביץ' מסירה גדולה לאהרוני שנשאר לבדו מול יגר אך בעט החוצה. רק דקה חלפה וכילאני שלח שוב את אהרוני שבעט ממטר אך יגר היה במקום והדף לקרן.

אדינו ימהראן (באדום) בורח ממידן שטיינברג ושלומי עשור. ריח של שער היה באוויר (צילום: מוחמד חאדר אניס)
בדקה ה-60 הגיע השער המיוחל. לייבוביץ' הגביה לרחבה, עליסאת השתלט על הכדור, עבר שחקן, יגר יצא והתחרט ועליסאת בעט פנימה, 0:1 לפאחם. כרמיאל/צפת לא ויתרה ובדקה ה-66 שוב קיבלה הזדמנות גדולה. וואליד עבאס ניסה להרחיק כדור אולם מסר ללירן לוגסי. זה עבר אותו, פרץ מול שבאט ובעט לשער אך בפעם השנייה במשחק הגיע טאהר משום מקום וחילץ בגליץ' מקו השער.

אילן סוויסה (בכחול) מול וואליד עבאס. תיקו היה משקף (צילום: מוחמד חאדר אניס)
האורחים ניסו לחפש את השוויון ובדקה ה-80 ספק בעט - ספק הגביה סהר דהן, הכדור הסתובב לעבר השער ושבאט איגרף לקרן. בדקה ה-87 זכתה כרמיאל/צפת בקרן. הכדור הוגבה ואילן סוויסה נגח מקרוב לקורה והחוצה. בסיום 0:1 קטן - גדול לא.א. פאחם אם כי תיקו היה משקף כאן יותר.

חוגגים את השער היחיד במשחק (צילום: מוחמד חאדר אניס)
תגובות
+ הוסף תגובה