הושג שקט תעשייתי

לאחר הניצחון בשבוע שעבר על נחלת סימנו בצפרירים חולון את המשחק נגד טייבה כאבן דרך. הפסד - לשינויים נוספים, ניצחון - שקט תעשייתי לכולם לפחות עד המשחק עם מכבי יפו בשבוע הבא. טייבה עם הגב לקיר שקועה עמוק בתחתית ומחפשת את עצמה. אור גירו ופאדי אמסיס בשער הבכורה שלו נתנו הרבה אוויר לקבוצה ופתאום הצמרת נראית בעין בלתי מזויינת

צפרירים חולון ממשיכה להתאושש. לאחר שהניצחון החשוב במחזור הקודם על נחלת יהודה פגשו השחקנים של יוסי גורדנה את בני טייבה, שכנתם ערב המחזור לתחתית. בצפרירים הוחלט השבוע להמתין לאחר המשחק הנוכחי לפני ביצוע זעזועים נוספים בסגל. מנגד, בטייבה עושה רושם כי צריכים שם לא רק זעזוע אלא צונאמי, אחרת הדרך לליגה ב' נראית סלולה.
טייבה פתחה את המשחק חלש מה שנוצל ע"י האורחים לכיבוש מוקדם כשניר דדון מצא את עצמו מרחק עשרה מטר מגל מסיקה ובעט למסגרת אך השוער היה ערני ומנע שער בטוח. למרות שלא הציגה משחק גדול המשיכה צפרירים לשלוט בקצב המשחק ושלטה במשחק ללא עוררין. בדקה ה-25, בהזדמנות השניה שלה במשחק הצליחה האורחת לכבוש. משה סולימנוב פרץ באגף ימין, הגביה לרחבה, הגנת טייבה ישנה ואור גירו שהתמקם היטב נגח לפינה הקרובה וקבע 0-1 לחולון.

להב ברששת בולם את סמיר עבדאלחי. צפרירים פתחה היטב (צילום: הילאל חאג' יחיא)
לאחר השער החל המשחק להתנהל על מי מנוחות. בדקה ה-36 באחת מההזדמניות הבודדות של טייבה קיבל עלא רביע כדור ברחבה ומקרוב בעט מעל השער. שתי דקות מאוחר יותר סערו הרוחות בספסל המארחים שטענו לפנדל לאחר שעמוס וזנה הכשיל לטענתם את רביע. השופט, הורה להמשיך והרחיק את המאמן, ויקטור גניש יחד עם עוד חבר הנהלה. עד למחצית לא נרשמו אירועים מיוחדים והתוצאה נותרה בעינה.

חמדה חביב (בכחול) וניר דדון במאבק אווירי. טייבה התבססה על הגבהות (צילום: הילאל חאג' יחיא)
במחצית השניה השתפר מעט המשחק של טייבה אך עדיין התקשתה לחדור לרחבת היריב והתבססה על הגבהות סתמיות עימן לא התקשתה הגנת צפרירים בראשותם של הבלמים, עמוס וזנה ויוגב לרמן להסתדר. צפרירים מצידה ניסתה להפעיל שוב ושוב את עופר סהר המהיר ביציאה למתפרצות. זה יכול היה לגמור את המשחק לא פחות מ-3 פעמים. בראשונה בתחילת המחצית בעט חלש והכדור חמק לחוץ, בשנייה בדקה ה-66 קיבל מסירת עומק מהמחליף, פאדי אמסיס, בעט ומסיקה הדף ובפעם השלישית בדקה ה-72 שוב קיבל מסירה מאמסיס והפעם התמהמה והכדור הורחק.

מומה מסארווה ועמוס וזנה עולים לכדור גובה. הגנת חולון לא התקשתה להסתדר עימם (צילום: הילאל חאג' יחיא)
לקראת הסיום הגבירה טייבה את הלחץ שלה אולם ללא תכלית ובדקה ה-85 עקצה צפרירים שוב וגמרה מעשית את המשחק. מאור דוז שלח את פאדי אמסיס באגף הימני וזה מול מסיקה לא התבלבל והכריע את המשחק, 0:2 לצפרירים שהקפיץ אותה למרכז הטבלה והשאיר את טייבה עמוק בתחתית , מתחת לקו האדום.
"ניצחון של הרבה אופי", אמר יוסי גורדנה, "אני שמח מההמשכיות ומהחיבור המתהווה בין השחקנים. בשבוע הבא המבחן האמיתי שלנו".

עלא רביע (8) מנסה להוציא כדור מלהב בן ששת. פנדל עליו לא נשרק (צילום: הילאל חאג' יחיא)



תגובות

+ הוסף תגובה
1
איפה אתם כל המשמיצים של גורדנה ?
(אודי לוי : 19:33 13-11-2010)
כנסו בחזרה לחורים שלכם
2
טייבה קחו את קובי חן
(שכן קרוב: 17:54 16-11-2010)
כדאי לכם אחלה מאמן
3
חבל קבוצה טובה
(גל מסיכה: 20:51 16-11-2010)
שוער שאין מושג בשער רק בחסד של אבא עובדה שאיו לו מקום בשום מקום
4
יאללה פאדי
(לירן: 16:28 17-11-2010)
פאדי אמסיס שחקן מצויין

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?