קרית אונו חסרה את אביב טמיר הפצוע ואת שחקן הנוער המורחק יואב פרידמן שתפס במשחקים האחרונים מקום של קבע בהרכב הקבוצה הבוגרת.
קרית אונו פתחה היטב וכבר בדקה ה- 17 מצא כדור רוחב של חנן אסור את מתן יעל חופשי מול שער ריק בדרך ל- 1 : 0 קל. בתוך דקותיים הכפילו המקומיים את התוצאה כאשר הפעם היה זה חנן אסור עצמו שניצל הגבהה מצויינת לרחבה של המגן מקס גרוטובוי ובעט מן האויר פנימה.
בדקה ה- 30 סגרה אונו עניין: מנור חסן נשלח על ידי ציון בזר משמאל, חדר לרחבה ומסר לחנן אסור ששוב מצא את הרשת. לאחר השער הוחלף מנור חסן באילן מדר, לאחר שסבל מפציעה קלה.
בדקה ה- 35 הורחק שחקן קרית שלום בצהוב שני, דבר שהלהיט את הרוחות במגרש.
במחצית השניה שלטה קרית אונו במשחק אך לא ניצלה את יתרונה המספרי להגדיל את התוצאה. החמצות משוועות של החלוצים המחליפים אילן מדר ושגיא קרופמן מנעו מקרית שלום לרדת מובסת מן המשחק. חבל שדווקא משחק כזה , שלא קבע לקרית שלום מאומה נגמר בטונים צורמים. לאחר שורה של עבירות של שחקני קרית שלום על שחקני קרית אונו, החליט השופט להרחיק בדקה ה- 90 דווקא את אמיתי לוי המקומי, לאחר עבירה מאחור על אילן כהן מקרית שלום. ההרחקה הלהיטה שוב את היצרים ורק לאחר התערבות מאמני הקבוצות נמנעה בסיום המשחק תיגרה בין מספר שחקני קרית שלום שביקשו לסגור חשבון עם השחקן המורחק.
בזכות הנצחון, הגדילה קרית אונו את הפער משפי יהוד המדורגת שלישית ל- 5 נקודות, לאחר שהאחרונה הפסידה במשחק חוץ 1 : 3 לאורנית. כעת, שלושה מחזורים לפני סיום העונה, יכולה קרית אונו להתחיל לפזול לעבר המתרחש במחוז השרון של ליגה ג' , ממנו תגיע ככל הנראה יריבתה למשחק המבחן שיתקיים ב- 15 במאי.
חנן אסור (משמאל) ומתן יעל הכובשים לקריית אונו (צילום:לירן דורף)
תגובות
+ הוסף תגובה