עמית ביטון
מאת: אביחי דלאל | 22.09.18 | 18:37
הבלם עמית ביטון כבש שוב לזכות קבוצתו של שלומי משה, אך אדיר רחמים הצליח לאזן דקה לאחר מכן
אמש (שישי) מכבי קריית גת תחת צוות האימון של שלומי משה וליאור בן שמחון אירחה את המאמן ויקטור גניש וחניכיו מהפועל כפר שלם. לפני שהמשחק החל הקבוצה המארחת ניצלה את המחזור הביתי הראשון בכדי לערוך את טקס הזיכרון לזכרו של איש המשק של המועדון שנפטר באחד ממשחקי הקבוצה מאשתקד.
אחרי 60 דקות של כדורגל נטול שערים היה זה הבלם עמית ביטון שהעלה את המארחים ליתרון, ביטון הבקיע את שערו השני והוא הכובש היחידי של קריית גת עד כה העונה. דקה לאחר השער של ביטון, אדיר רחמים כבש את השער שאיזן את התוצאה שנשמרה עד לסיום.
הבלם עמית ביטון אמר לאחר המשחק: "הגענו למשחק הבית שלנו במומנטום טוב אחרי ניצחון במשחק חוץ קשה בנורדיה. שלומי וליאור הכינו אותנו בצורה הכי טובה שיכולה להיות וקיווינו לפתוח בניצחון אל מול הקהל הביתי שלנו, אך לצערי לא הצלחנו לקחת את כל שלוש הנקודות למרות יכולת טובה שלנו בשלבים רבים במשחק. השער הוא בונוס מבחיניתי ואני שמח שעזרתי לקבוצה".
ביטון המשיך: "אני רוצה להגיד מילה טובה להנהלת הקבוצה שערכה בתחילת המשחק טקס מרשים לאיש המשק היקר שלנו אלי בן משה ז"ל שהיה כל כך יקר לכל מי שנקשר למועדון הזה".
בשלישי קריית גת תארח את מכבי שעריים למשחק במסגרת גביע המדינה, ביטו התייחס למשחק: "המשחק ביום שלישי חשוב עבורנו ואנחנו מגיעים לכל משחק כדי לנצח. אני מקווה שנצליח לעבור שלב לאחר מספר שנים שלא צלחנו. אני סומך על שלומי וליאור שיכינו אותנו בצורה הכי טובה כמו בכל משחק ובעזרת השם נעשה זאת אל מול הקהל הביתי שלנו".
צפו בתקציר (באדיבות ספורט וידיאו אנלסיס):
תגובות
+ הוסף תגובה