המחזור השלישי בליגה א' (נזיה סולטאן)
מאת: מערכת אתר דאבל פס | 28.09.18 | 09:48
אום אל פאחם תפגוש את הפועל הרצליה בצפון, יבנה מול חולון. כל השערים והדיווחים היישר מהמגרשים. באולפן: זיו אמויאל
המחזור השלישי בליגה א' יעמוד במרכזה של "שישי ושערים", תכנית הרדיו של ערוץ הספורט.
במחוז הדרומי, בית"ר כפר סבא, תצא למשחק מרתק אצל הכוח רמת גן. המאמן חיים סירוטקין ישחק מול קבוצתו אשתקד וינסה לגרוף עוד ניצחון. הכוח מגיעה למשחק אחרי העפלה לשלב הבא בגביע המדינה לאחר 120 דקות מול 'קביליו' יפו שתפתח את המחזור במשחק מוקדם מול הפועל מחנה יהודה. המוליכה, מכבי יבנה, תצא למשחק חוץ לא פשוט מול "ירמיהו" חולון והשנייה בטבלה שמשון כפר קאסם והרכש החדש שלומי ארביטמן תארח את עירוני קריית גת. הקבוצה השנייה של כפר קאסם, מועדון ספורט, תצא למשחק חוץ קשה מול הפועל בקעת הירדן. משחקים נוספים: הרצליה - שעריים ואדומים אשדוד - כפר שלם.
במחוז הצפוני המשחק המרכזי יערך דווקא בכפר קאסם שם הפועל אום אל פאחם, שלדעת רבים מועמדת עיקרית לעלות ליגה, תארח את הפועל הרצליה והמאמן מומו ניסטל שבנה קבוצה איכותית שרוצה להילחם בצמרת הגבוהה. באום אל פאחם לא רוצים לאבד נקודות, אבל יודעים כי מדובר ביריבה ראויה שהוכיחה את עצמה בתחילת העונה. הפועל באקה אל גרבייה, שעד עתה מרשימה בליגה, תארח את עירוני נשר ותרצה להמשיך את הרצף המוצלח שלה. משחק המאכזבות יהיה הקרב בין הפועל "רובי שפירא" לחיפה לאסי גלבוע שלא מן הנמנע כי המפסידה תיפרד כבר היום מהמאמן שלה. משחקים נוספים: קריית אתא - טירה, מגדל העמק - בני זלפה וכפר כנא - צור שלום.
זיו אמויאל כבר מחכה לכם באולפן ומיטב שדרי התוכנית פרוסים מגרשים השונים ברחבי המדינה בכדי לשדר לכם את כל השערים, האירועים, ההתפתחויות והפרשנויות בשלוש שעות חמות ומרתקות במיוחד של כדורגל ישראלי טהור ומזוקק.
תגובות
+ הוסף תגובה