ליגה ב' צפון א': סיכום המחזור השביעי
מכבי טמרה (דף הפייסבוק)
מאת: תומר רוט | 06.11.18 | 23:35
משחק רב שערים בין בועיינה למעלות, תיקו משמים לטמרה עם עכו ובית"ר נהריה מאבד גובה בקרב על הצמרת
הפועל בועיינה - מכבי סקציה מעלות 2:4
משחק רב שערים בין הקבוצוץ כאשר בועיינה יצאה עם ידה על העליונה, אם בועיינה ימשיכו כך אז אין ספק שהם יתנו את הטון במאבק על העלייה.
מ.כ. אחווה עראבה - בית"ר נהריה 1:2
נהריה מפסידה 1:2 ומאבדת גבוה בטבלה. יהיה מעניין מה יקרה במחזור הבא כאשר נהריה יהיו חייבים את הנקודות. מנגד, עראבה יוצאת מאזור הסכנה.
עירוני בני כאבול - מ.ס. בני ממב"ע 1:1
משחק הצמרת בין בני ממבע לבני כאבול הסתיים בתיקו, תוצאה שלא טובה לשתי הקבוצות שמכוונות להשתלב בחמישייה הראשונה.
אלנהדה נצרת - מכבי עירוני טמרה 2:0
עוד ניצחון לטמרה שכבר סופרת 17 נקודות ומקום ראשון בטבלה. אך מנגד נצרת נכנסה מתחילת העונה לסחרור שיכול להתברר שיסתיים בירידת ליגה.
מ.כ. אחווה כפר מנדא - איחוד בני מג'דל כרום 3:2
מג'דל כרום חוזרת לנצח לאחר שהפסידה בשבוע שעבר לבועיינה ובכך היא עולה למקום השביעי. מנגד, כפר מנדא סופרת הפסד שני רצוף וסה"כ היא צברה נקודה בשלושת המשחקים האחרונים.
מ.כ. צעירי טמרה - אחי עכו 0:0
תיקו משמים בין שתי קבוצות מרכז טבלה.
מכבי בני נחף - מ.ס. צעירי כפר כנא 0:2
ניצחון חשוב לנחף שמתברגת בין שלושת הראשונות מול כפר קנא החלשה שכל מה שהיא רצתה זה לאסוף נקודות ולברוח מהתחתית.
תגובות
+ הוסף תגובה