המשחק בין מ.ס גבעת אולגה להפועל אום אל גאנם/נין, שהתקיים בשבת האחרונה במגרשם הביתי של האחרונים בכפר נין, לא היה כוחות. גם עקב מיקומי הקבוצות בטבלת ליגה ב' מחוז צפון ב' לפני המשחק (אולגה שישית, אום אל גאנם 12) וגם עקב יכולת השחקנים על הדשא. זה הסתיים ב-0:4 ענק של שחקני אולגה, כשאפרים אספא כבש שלושער. בסוף השבוע תחכה לאולגה שחקני הקבוצה בעלת ההגנה הטובה ביותר באירופה. או במילים אחרות, מוליכי הליגה, שחקני מכבי דלית אל כרמל, שספגו אפס שערים. לנצח אותם יהיה קשה הרבה יותר.
שלומי סיבוני מאולגה מודה ליושב במרומים (תצלום: h.k.תקשורת)
בדקות הראשונות של המשחק היוזמה הייתה ברגליהם של שחקני אולגה, שהניעו כדור ודחפו את שחקני אום אל גאנם לשערם, אך לא הגיעו להזדמנויות טובות ליד שערו של שוער המארחים, אוסאמה אבו ג'אבר. נראה שהם סבלו מסימפטומים מוכרים העונה כמו החזקת כדור מוגזמת שהובילה לחוסר תכליתיות, ולאיבודי כדור מיותרים.
למרות זאת, בדקה ה- 35 האורחים התעלו על עצמם. אסי גומה מסר כדור לתוך רחבת ה- 16 של המקומיים, הכדור הגיע ליוסף סעאידה שניסה להרחיק, אבל בעט אותו לתוך שערו הוא וקבע 0:1 לאולגה. לאחר השער שחקני אולגה המשיכו להחזיק בכדור, אבל לא הגיעו להזדמנויות הבקעה נוספות, והתוצאה נשארה בעינה עד השריקה לסיום המחצית הראשונה.
למחצית השנייה חניכיו של מאמן אולגה, אייל עמר, עלו דרוכים, תכליתיים, ומדויקים. או במילים אחרות, עשו את העבודה בצורה קלה יותר מאשר במחצית הראשונה, כשיזמו הזדמנויות ליד שערו של אבו ג'אבר וביטלו את הנעת הכדור של שחקני אום אל גאנם.
משה בלבליה מאולגה (בצהוב) עם הכדור. היה מהטובים במשחק נגד אום אל גאנם/נין (תצלום: h.k תקשורת)
הבליץ האולגאי החל בדקה ה- 65, כשהמצטיין במגר ש, אספא, לחץ את אחד הבלמים של אום אל גאנם, חטף ממנו את הכדור, דהר לכיוון השער ומול אבו ג'אבר לא התבלבל וכבש- 0:2 לאולגה. עשר דקות לאחר מכן, שחקני אולגה יצאו להתקפה באגף הימני, כשאסי גומה הרים כדור לכיוון שער אום אל גאנם, אליו הגיע אספא שהשתלט עליו, בעט וכבש – 0:3 לאולגה.
שחקני אולגה לא הסתפקו בשלושה שערים, והמשיכו לתקוף בשביל להבקיע שער נוסף. זה לקח חמש דקות בלבד. אז, אספא קינח עם השלישי שלו, וקבע 0:4 מוחץ. לאחר השער, שחקני אולגה המשיכו לשלוט במגרש, ללחוץ ולהחמיץ. אבל, בהילוך איטי יותר. בסיום 0:4 לאולגה.
"הניצחון משאיר לנו טעם טוב, ומראה קצת מהפוטנציאל שיש בקבוצה הזאת", אמר מאמן אולגה, עמר, "המחצית הראשונה הייתה עם סימפטומים של הזמן האחרון ולקח לנו זמן להיות תכליתיים ולהיכנס למשחק. אני שמח שבמחצית השנייה ידענו עשינו את המשחק קל, והבאנו את היכולת הקבוצתית לידי ביטוי. כך צריך להיות. אנו מסתכלים קדימה, והראש שלנו כבר במשחק הבא מול דלית אל כרמל. אני מקווה שכל הסגל יעמוד לרשותי ושהמשחק יתקיים כמובן בשכונה".
נגד שחקני מוליכת הליגה, מכבי דלית אל כרמל, יהיה להם קשה יותר לנצח. שחקני אולגה (תצלום: h.k תקשורת)
בשישי הקרוב האולגאים יארחו את שחקני מוליכת הליגה, מכבי דלית אל כרמל. משחק אותו מכנים אוהדי הראשונים "משחק העונה", ומקווים כי יתקיים במגרש בשכונת גבעת אולגה. כרגע (יום שני) עדיין לא ידוע באיזה מגרש ובאיזו שעה יתקיים המשחק, אבל אוהדי אולגה כבר מתכוננים. הצפי: הם יגיעו בהמוניהם.
תגובות
+ הוסף תגובה