למגרש שיכון המזרח הגיעו לא פחות מ 100 אוהדים נלהבים מחולון שעודדו ללא הרף את הקבוצה האורחת שדוהרת לליגה א,מולה התייצבה מכבי באר יעקב שמגרשה הביתי נפסל ולכן "אירחה" את המשחק בשיכון המזרח.
המשחק נפתח בשליטה חולונית אך ללא מצבים אלא בעיקר בשליטה אופטית,בדקה ה 30 פריצה נאה מהאגף הימני של המגן המוכשר רועי מזרחי שעובר את מגינו ומרים כדור מדויק לראשו של המפציץ ארז ירימי שנוגח חזק ומדויק מעל ידיי השוער המקומי סלבה ואחנין וקובע 1:0 לצפרירים.
צפרירים ממשיכה לתקוף וממשיכה לסכן את השער של באר יעקב אך באר יעקב מצידה מגיבה בהתקפות מתפרצות שנושאות פרי.בדקה ה 40 מתוך ערבוביה בהגנת חולון ואי הבנה מתן אבו המקומי בועט טיל לפינה הימנית של השוער אבי ביטון וקובע 1:1 מפתיע ביותר לקול תשואות אוהדי שיכון המזרח שעודדו ללא הרף את הקבוצה מבאר יעקב { שיכון המזרח בהצגה המוקדמת ניצחה 3:2 את טירת שלום }
יחיאל זכריה(בצהוב),קשר צפרירים מריח עלייה.(צילום:לירן דורף)
המחצית השנייה נפתחת בלחץ חולוני מסיבי על השער של באר יעקב וכעבור 9 דקות מפתיחת המחצית הסקורר ארז ירימי קובע את תוצאת המשחק כאשר הוא מקבל כדור מ 12 מטר ובועט שטוח לפינה הימנית של שוער באר יעקב ופנימה 2:1.עד סיום המשחק התנהל משחק די משעמם מצד שני הקבוצות ופרט לצהוב השני והאדום שספג בלם באר יעקב מקסים חסון לקראת הסיום לא נראו אירועים מיוחדים.
בסיום המשחק נודע לשחקני צפרירים ששדרות סיימו את משחקם בתיקו 3 מול מודיעין והקהל החולוני דרש מהשחקנים לדאוג לסיים את המלאכה במשחק הביתי הקרוב מול גבעת זאב,ניצחון חולוני יבטיח סופית את העלייה המיוחלת לליגה א.
תגובות
+ הוסף תגובה