אסי גלבוע מתחזקת: אזאוצ'ה אודינקה חתם בקבוצה

תוספת כוח לחוד של גלבוע. אודינקה בפעולה (יניב ליכט) תוספת כוח לחוד של גלבוע. אודינקה בפעולה (יניב ליכט)
אסי גלבוע צירפה ביום רביעי האחרון את החלוץ הניגרי בן ה-27, ששיחק לאחרונה במועדון ספורט אום אל פאחם. יו"ר הקבוצה, רמי אלהרר: "זה התגבור שמחזק אותנו מאוד. החלק הקדמי היה זקוק לתוספת כוח ועשינו זאת ללא היסוס". הקבוצה תארח מחר את נועלת הטבלה מכבי כפר קרע

מצאו את מבוקשם. כשהיא מדורגת במקום השלישי בטבלה, מרחק ארבע נקודות מהמוליכה הפועל עפולה, באסי גלבוע מסרבים לוותר על חלום העלייה לליגה הלאומית וממשיכים להתחמש. הקבוצה החתימה ברביעי האחרון את החלוץ הניגרי אזאוצ'ה אודינקה (27), שנשוי לישראלית.
אודינקה נחשב לחלוץ ברמה גבוהה מאוד, שכבש 7 שערים בעונה שעברה במדי מכבי הרצליה, ושיחק בעבר גם במדי הפועל כפר-סבא ואפילו בליגה הסינית תקופה קצרה. העונה הוא שיחק במועדון ספורט אום אל פאחם 2 מחזורים בלבד, כבש שער אחד ואחראי לשני בישולים.


  אודינקה במדי א.א.פאחם במשחק נגד אסי גלבוע.(מוחמד חאדר אניס)

אנשי אסי גלבוע החליטו להחתים את החלוץ בעקבות יכולתו הטובה מאוד במשחק נגדם.
סוכנו של החלוץ, אפי סופר אמר כי: "מדובר בכדורגלן מוכשר מאוד, ליגה שלמה מעל מה שמקובל בליגה א'. משחק בשני צידי המגרש,בועט בשתי רגליים. משחק ראש מצוין וגם פיזי מאוד".

חיזוק משמעותי להתקפה של גלבוע. פליקס נעים (צילום: אורי דוד)
יו"ר אסי גלבוע רמי אלהרר, התייחס לרכש החדש, שישחק רק בשבוע הבא מול קרית אתא: "זה התגבור שמחזק אותנו מאוד. החלק הקדמי היה זקוק לתוספת כוח ועשינו זאת ללא היסוס, מתוך הבנה של המשימה שלקחנו על עצמנו בעונה הזאת. יש לנו סגל טוב שמוכיח את עצמו, אבל צריך לזכור שהעונה עוד ארוכה, ישנם אתגרים גדולים והיה חשוב להתחזק לקראת הבאות".
ביום שני האחרון התקיימה ישיבת הנהלה, ובה נכחו כל חברי ההנהלה כולל דובר מחלקת הספורט בגלבוע עמי כברי. בישיבה דנו בין היתר, בנושא ההתנהלות של הגורמים בקבוצה מול אמצעי התקשורת, וכמו כן, בקידום ושיווק הקבוצה במטרה להרחיב את מעגל האוהדים של הקבוצה ברחבי הגלבוע.
בתוך כך, אחרי תיקו והפסד בשני המחזורים האחרונים, בגלבוע ינסו לחזור למסלול הניצחונות כשיארחו מחר (שישי, 14:30 ) את נועלת הטבלה מכבי כפר קרע.
 



תגובות

+ הוסף תגובה
2
אתם יכולים למצוא אוהדים בלוח יד 2 ..
(עפולה מלחמהההה !: 22:50 09-12-2010)
קבוצה של קנאים וצרי עין ! הקינאה של הגלבוע מעפולה מרקיע שחקים ! יש דיבורים שאפילו הגלבוע תמכור משחקים רק כדי לא לאפשר לעפולה לעלות ליגה..אתם כבר לא שכנים ! אתם בדיוק כמו החיזבאללה ! האוייבים של עפולה !!!
3
אסי גלבוע תקרע את עפולה בדרבי
(מושבניק: 23:21 09-12-2010)
4
חיזוק רציני להתקפה
(יורם: 23:22 09-12-2010)
6
עפולאים קנאים
(עידן: 23:23 09-12-2010)
מה קרה עפולה? מה כואב לכם שבגלבוע משקיעים סכום גדול ברכש....שכתם כמה מיליונים אתם השקעתם מכספי הציבור??????????????
7
ל-1 תלמד לקרוא כתוב לך למטה באיזה שעה
(טברייני גאה: 23:24 09-12-2010)
עוד עפולאי מפגר
8
למי משקעים כל כך הרבה?
(נתי גן נר: 02:11 10-12-2010)
לתענכים יש 5 אוהדים, לא חבל על הכסף? דני עטר יש לך קבוצת כדורסל שעולה מיליונים .. מי צריך עוד הוצאה של מיליוני שקלים..מה עוד שזו קבוצה ללא קהל בכלל.ממש טימטוםםםם.
9
וואי וואי גלבוע עולים עכשיו בהליכה
(גלבוע בשמיים: 09:01 10-12-2010)
בשקט בשקט השקענו כל כך הרבה ועכשיו עם החלוץ הזה לא לעלות ליגה זה פשע
10
יאאאלללההה
11
איך שאני מחכה לדרבי מול אסי גלבוע....אשש
(אוהד עפולה בדם: 18:12 10-12-2010)

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?