אחד ממצטייני העונה. נחמיה
מאת: מערכת אתר דאבלפס | 18.05.19 | 13:35
אחד משחקני ההגנה הבולטים בליגה הלאומית שנמצא משחק אחד מליגת העל מדבר על הדרך הקשה שעבר עד שמצא את מקומו בנס ציונה, על הרגע הקשה מכולם בו כבר חשב לפרוש "ראיתי איך הכל בורח לי מהידיים" ועל החלום לחזור לליגה הראשונה
סקציה נס ציונה נמצאת במרחק משחק אחד מליגת העל. המועדון שמבוסס בחלקו הגדול משחקני ליגה א' עשה את אחת העונות הגדולות בליגה הלאומית מאז ומעולם, וכאמור צפוי לעלות בשבוע הבא לליגת העל. מי שמוביל את מרכז ההגנה של הקבוצה הוא הבלם צליל נחמיה.
נחמיה בן ה-24 עשה דרך מיוחדת בדרך לליגה הראשונה ויכול לעשות היסטוריה אישית בשבוע הקרוב. הוא התחיל בגדול כקפטן קבוצת הנוער של ״טוברוק״, עם 8 שערים כקשר אחורי אבל לא הכל הולך לפי התוכניות. פציעה פתאומית גרמה לו לא לשחק בכל עונתו האחרונה בנוער ואז התוכניות שלו השתבשו.
נחמיה לא ויתר וניסה את מזלו בעירוני קריית גת אז בליגה הלאומית. הוא "הרוויח" 500 ש״ח לחודש ונסע כל יום 3 שעות לכל כיוון. אחרי שסיים את האימון בקבוצה, נסע מיד למאמן האישי שלו כדי להמשיך להתאמן. בחצי עונה הראשונה הוא כלל לא שיחק. הוא לא הרוויח והוציא אלפי שקלים בחודש על אימונים בתקווה לרכוש את מקומו בקבוצה אבל העונה הסתיימה בירידת ליגה.
בסיום אותה עונה ניסה נחמיה להישאר בליגה הלאומית אך המבחנים במספר קבוצות לא צלחו, והאחרון כבר התחיל להישבר.
נחמיה: "הייתי שבור נפשית. אני ממשיך להתאמן ולהשקיע כל הזמן אבל לא מוצא את מקומי באף קבוצה״. אז הגיעה ההצטרפות של נחמיה לנס ציונה ובמהרה נחמיה רכש את מקומו בקבוצה ונהיה לשחקן מרכזי ועיקרי בחוליית ההגנה.
מה שהנחה אותו הייתה השאיפה לחזור עם הקבוצה לליגה הלאומית. עונה לאחר מכן שוב נחמיה נותר בלי קבוצה ולא מצא את עצמו ״מימנתי את עצמי, חצי שנה ישבתי בבית בלי הכנסה, בלי קבוצה והוצאתי אלפי שקלים בחודש על אימונים. היו ימים שלא ידעתי איך אסיים את החודש״ מספר נחמיה, והוסיף: ״באותו זמן סבא שלי נפטר שהיה חלק משמעותי מאוד מהחיים שלי. כל המשפחה נכנסה למשבר. כבר חשבתי לפרוש. ראיתי איך הכל בורח לי מהידיים. אני יושב בבית בלי קבוצה, שברתי את כל החסכונות שלי, לא הייתה לי תקווה. ראיתי את עצמי נפרד מהכדורגל, נפרד מהחלום שלי וזה שבר אותי״.
זמן קצר לאחר מכן הגיעה ההצעה מנס ציונה וההתעקשות השתלמה. נחמיה חזר לקבוצה לעונה נוספת והעונה נס ציונה בדרך להיסטוריה.
תגובות
+ הוסף תגובה