במצב הקשה ביותר. הוכנבוים
מאת: מיכאל וייסרמן | 20.05.19 | 09:02
נקודה אחת תספיק לנס ציונה כדי לעלות ליגה, כפר סבא רוצה לנצח בעפולה ונצרת עילית תהיה חייבת לנצח אך גם תמתין להתפתחויות במגרשים האחרים
היום הגדול בליגה הלאומית הגיע. הקרב על עלייה לליגת העל יסתיים בשלושה משחקים משמעותיים במחזור האחרון.
הראשונה בטבלה, סקציה נס ציונה, תצא למשחק חוץ מול הפועל רמת גן כאשר נקודה אחת תספיק לקבוצה של עופר טסלפפה בכדי לחגוג עלייה היסטורית לליגת העל לאחר 51 שנים. במועדון מבינים כי על פי היכולת ישנו יתרון ברור לנס ציונה במשחק הזה אך חוששים מירידה מנטאלית ולכן השבוע עבדו בקבוצה בעיקר בקטע המנטאלי לקראת המשחק.
טלספפה: "משחק חשוב בשבילנו ואנחנו משחקים מול קבוצה מצוינת. עבורנו זה גמר גביע ונצטרך להיות מרוכזים מהדקה הראשונה ועד לדקה האחרונה".
השנייה בטבלה, הפועל כפר סבא, גם כן תלויה בעצמה כאשר תצא למשחק חוץ מול הפועל עפולה. מדובר בקרב ישיר בין שני חברים טובים, אופיר חיים מצד כפר סבא ויגאל אנטבי בצד של עפולה. השניים עוד שיתפו פעולה בתחילת העונה בבירת העמק. במהלך השבוע ניסו להפעיל לחץ על עפולה בטענה כי הקבוצה תגיע במלוא הריכוז למשחק.
הצלע השלישית היא הפועל נצרת עילית שלא תלויה בעצמה אך תהיה קודם כל חייבת לנצח בבית את ביתר תל אביב רמלה.
מאמן נצרת עילית, ירון הוכנבוים, אמר לקראת המשחק: "גורלה של העונה המדהימה שעשינו תלוי במשחק אחד ובתוצאה של הפועל כפר סבא במשחקה נגד הפועל עפולה. אנחנו מאמינים כי ננצח את תל אביב/רמלה ועפולה לא תפסיד לכפר סבא. עפולה היא הקבוצה הביתית הטובה בליגה ואין שום סיבה שבמשחק האחרון של העונה זה ישתנה. אנחנו מאמינים שנחגוג עלייה לליגת העל. זה מגיע לשחקנים, להנהלה ולאוהדים. אנחנו מרגישים אנרגיות חיוביות ושהסוף יהיה מתוק".
תגובות
+ הוסף תגובה