מאת: זיו אמויאל ומיכאל וייסרמן | 19.10.19 | 11:04
המחוז הצפוני בליגה ב' הוא אחד המרתקים מתחילת העונה כאשר כל קבוצה יכולה לנצח כל קבוצה ואחת הקבוצות המפתיעות היא העולה החדשה, מועדון ספורט פרדס חנה, שרשמה ניצחון ביתי משמעותי על הפועל בית שאן בתוצאה 1:4 במשחק שהיה מלא אירועים כולל פארסה שקשורה לצוות השיפוט.
המשחק היה שקול בתחילתו ובדקה ה-27 מסירה מצוינת של ואיל טאירה מוצאת את ראשו של מאור מלכה שמעלה את פרדס חנה ליתרון. מספר דקות לאחר מכן קיבלנו את האירוע המכוער של המשחק. קשר פרדס חנה, גל מזרחי, נפגע באחד ממהלכי המשחק ונותר שרוע על כר הדשא ושחקן בית שאן שלי כנפו ניסה לטענתו להרחיק את הכדור אבל פגע במזרחי וראה את הכרטיס האדום.
הדבר גרר מהומה שבסופה הורחק גם שחקן פרדס חנה אסף אטיאס. האירוע המכוער גבה עמו עיכוב של דקות רבות במשחק ועל סף המחצית ביקש הקוון להורות שלט של עשר דקות תוספת הזמן אבל במפתיע השופט הוסיף שלוש דקות בלבד והחליט לשחרר את הקבוצות למחצית. נציגי שתי הקבוצות זעמו והופתעו מהחלטה מוזרה של שופט המשחק.
פרדס חנה עלתה טוב יותר גם למחצית השנייה כאשר בדקה ה-58 מסירה של אלירן קורצ'ינר מוצאת את יוני רנקביץ וזה קובע 0:2. חמש דקות מאוחר יותר היה רנקביץ בצד המבשיל כאשר בסיום ההתקפה הכדור הגיע לגל חסן המחליף שנגח וקבע 0:3. עוד חמש דקות עברו וטל דגן צימק לבית שאן אבל בתוספת הזמן הצליח הצעיר אשורוב זרבויל לקבוע את תוצאת המשחק, 1:4 לפרדס חנה.
תגובות
+ הוסף תגובה