חבל מודיעין ניצחה אמנם 0:3 את מ.ס. ראשל"צ אבל שלא תחשבו שהניצחון בא בקלות. מחצית ראשונה רעה של שתי הקבוצות הגבירה את תחושת הבטן שאולי לא נראה שערים במשחק הזה, אבל במחצית השנייה, דווקא לאחר הרחקתו של הבלם רובי אלמקייס, השתחררו השחקנים של מודיעין, כבשו שלוש פעמים וניצחו את המשחק.
את המחצית הראשונה נחסוך ממכם, הקוראים, אך רק נספר שבדקה ה-20 הגביה שרון מרציאנו, אקס מכבי ת"א, כדור לרחבת ראשל"צ ואודי זרדב בעט מקרוב החוצה. מעבר לכך, התקפות כמעט וכלל לא היו, שלא לדבר על הזדמנויות.
במחצית ניסה המאמן, ישראל כהן להכניס בשחקניו מוטיבציה מה שכנראה עזר.
המחצית השנייה, כאמור, כבר הייתה אופרה אחרת. כבר אחרי שתי דקות העביר ירון אמזלג המקומי כדור רוחב משמאל וליאור לוי בעט מקרוב היישר לידיים של קובי דבש, שוער מודיעין.
מחצית ראשונה איומה. איציק דקה טוען לעבירה (צילום: אלון יהודיוף)
לא חלפה דקה ומן העבר השני שוב היה זה זרדב שהחמיץ, לאחר שבעט מ-16 מטרים לידיים של יעקב אלמקייס, שוער ראשל"צ.
בדקה ה-52 ראה בלם מודיעין, רובי אלמקייס, כרטיס צהוב שני ואדום והותיר את קבוצתו בעשרה שחקנים.
דווקא אז התעורר המשחק. חמש דקות חלפו וסוף-סוף השער הראשון נכנס. מרציאנו העביר רוחב מצוין מימין ואילן נחמדי היה כל כך נחמד איתנו ושם את הכדור ברשת, 0:1 למודיעין.
מנסה לשנות את רוע הגזירה. רובי אלמקייס בויכוח עם השופט (צילום: אלון יהודיוף)
בהיעדרו מודיעין השתחררה. אלמקייס יורד מכר הדשא (צילום: אלון יהודיוף)
האורחים קיבלו הרבה ביטחון משער היתרון והחלו להשתלט על המגרש. בדקה ה-61 הגיע השער השני. אושרי אלפסי, שכמו מרציאנו שיחק בעבר בליגת העל באשדוד, הגביה מימין, הכדור נהדף לעברו של המגן השמאלי חיים חזיזה שבעט פנימה, 0:2 לאורחים.
ראשון עוד ניסתה לעשות משהו. אלון מכיס (בשחור) גולש לרגליו של אוהד שינה (צילום: אלון יהודיוף)
ראשון נשברה ושמונה דקות לסיום האורחים כבשו את השלישי שלהם לאחר מהלך מצוין של שניים מהמחליפים. אסף כהן העביר כדור רוחב מצוין לחיים יפרח שכבש מקרוב, 0:3 חלק למודיעין, שמתבססת במקום השלישי.
אגב, ביציע ניצפה השוער, אלון רוזנקוביץ', אחיו הצעיר של דורון, שוער השקמה ששוקל להצטרף לראשל"צ.
ראשל"צ: יעקב אלמקייס, יוסי מגנאג'י, איתי מור, אוהד שינה, אלכנסדר יגורוב (שמעון בן לולו/76), אביעד אגבבה, אסף מסיקה (רמי גבריאלוב/62), ליאור לוי (שלמה לוי/82), גל שינה, מיכאל שוורץ (רועי אסייג/53), ירון אמזלג (אלירן בוריה/82).
מודיעין: יעקב דבש, דור מגרו, רובי אלמקייס (הורחק-52), אלון מכיס (אבי לילוס/75), חיים חזיזה, איציק דקה, שרון מרציאנו, אושרי אלפסי (חיים יפרח/65), משה שוקרון (עמי לגאלי/78), אודי זרדב (אסף כהן/55), אילן נחמדי (אורן תמם/76).
ניסה במחצית לעורר את המוטיבציה של שחקנים. ישראל כהן (צילום: אלון יהודיוף)
שפט: רועי פוקס, בעזרת הקוונים דר אמיר וחי גוזלן, לעיניי חמישה צופים בלבד בסופרלנד אימונים.
ישראל כהן, מאמן חבל מודיעין: "זה היה ברור שהכל צריך להיות בידיים וברגליים שלנו. הם הסתגרו רוב המשחק, אבל הכושר והניסיון של השחקנים נתן את הפיניש כדי לנצח".
יניב זינרייך, מאמן ראשל"צ: "השחקנים כנראה חשבו שביתרון שחקן זה יבוא בקלות, אבל זה לא בא, הפסיקו לשמור וזו התוצאה".
בדרך לקבוצה? אלון רוזנקוביץ' (צילום: אלון יהודיוף)
תגובות
+ הוסף תגובה