עומר פרץ: "הליגה היא מרתון ארוך והרבה קבוצות מאבדות נקודות"
מצטייני המשחק. שפונגין וירין אברהם
מאת: שלומי והבה | 31.12.19 | 08:16
בכפר שלם מרוצים מהניצחון שמעבר לשלוש נקודות היה גם ניצחון של יוקרה. שפונגין: "יש לנו הרבה איכות ושחקנים בעלי אופי"
שמחה גדולה בהפועל כפר שלם לאחר ניצחון חשוב על הפועל מרמורק בתוצאה 0:1. בקבוצה סיפרו ערב המשחק כי מעבר לחשיבות של שלוש נקודות בטבלה, מדובר גם בניצחון של יוקרה.
המשחק היה בין שתי הקבוצות בעלות התקציב הגבוה בליגה ועל פי המשחק הזה נראה כי כפר שלם תרוץ חזק על עלייה לליגה הלאומית, ואילו מרמורק תנסה למצוא את מקומה בפלייאוף העליון.
המחצית הראשונה הייתה בשליטה של כפר שלם שאף עלתה ליתרון בדקה השישית משערו של גיא כהן, כפר שלם אף יכלה להכפיל את התוצאה. במחצית השנייה מרמורק שלטה אך לא הגיעה למצבים קורצים והפסידה במשחק.
מאמן כפר שלם, עומר פרץ, אמר: "הייתה לנו מחצית ראשונה טובה ומחצית שנייה היינו צריכים ללכת אחורה וידענו לעבור את זה בשלום. תמיד אמרתי שהליגה ארוכה והרבה קבוצות מאבדות נקודות ומדובר במרתון ארוך. שאפו להנהלת הקבוצה על הסובלנות ואנחנו נמשיך קדימה ולדעתי קבוצה שתמצמץ גם תפספס את העלייה".
המגן יובל שפונגין שעבר ממרמורק לכפר שלם סיכם: "היה לנו חשוב לנצח ולקחת נקודות במיוחד לאור התוצאות האחרונות. יש לנו הרבה איכות בקבוצה ושחקנים עם אופי נהדר והקבוצה הזאת יכולה להגיע רחוק".
תגובות
+ הוסף תגובה