באים להראות מי הקבוצה הטובה בעיר .אבי סבג
גביע המדינה תמיד היה המפעל שזימן מפגשים פיקנטיים ומסקרנים. אחד מהם, הדרבי של א.א. פאחם יתקיים מחר. נכון שזה לא הפועל נגד מכבי או נגד עירוני אך כל דרבי בעיר הערבית הגדולה בישראל מרכז סביבו עניין רב. וכאן יש הרבה.
שעת המשחק המוקדמת הוציאה מעט את העוקץ מהמשחק וההערכות הן שלא יהיה אצטדיון מלא, מה גם שחוג האוהדים של הלאומית, ג'ת אלאהלי אינו רחב במיוחד (400-500) לכל היותר.
גם למכבי אין גרעין אוהדים גדול מידי (כ-800) ולכן בונים שם על השנאה של אוהדי הפועל ליריבה ומקווים כי חלק גדול מהם יבוא לעודד.
במשך כל הערב הסתובבו בעיר רכבים לקראו עם מגאפונים לאוהדים להגיע מחר בהמוניהם. למרות זאת,ההערכות צופות בין 1,500 ל-2,000 אוהדים לכל היותר.
הרבה שחקנים מוכשרים יש בעיר ורבים מהם משחקים בשתי הקבוצות אך הפיקנטריה האמיתית תהיה דווקא על הקווים. בצד של מכבי ניצב לא אחר מאשר אבי סבג שעלה עם אלאהלי לליגה הלאומית, קיבל קרדיט אך לא הצליח להביא אותה לאן שראשיה רצו והצדדים נפרדו.

אין הרבה שפנים בכובע. אלכס ברמכר (צילום: גיא גולדפרב)
רצה הגורל ולפני כשבוע קיבל סבג שהיה שם נרדף לאלאהלי את המושכות של מכבי כך שמעבר ליוקרה יש לו באופן אישי הרבה מה להוכיח. הוא מצידו מעדיף להתעסק בכדורגל "המטרה עיקרית של הקבוצה היא לעלות ללאומית. הגביע הוא רק הקצפת. אמרתי לשחקנים שאם נעלה שלב הם יקבלו את החשיפה המגיע להם. מעבר לכל אנחנו באין לנצח כדי להוכיח מי הקבוצה הטובה בעיר".
מן העבר השני של המתרס מצייצב אלכס ברמכר. המאמן עדיין לא עבר בבקרה ולכן ככל הנראה ינהל את המשחק מהיציע. "אם הייתי על הקווים ביום שבת לא היינו מסיימים בתיקו", אמר והתכוון למשחק עם הכח עמידר בוינטר בו ספגה הקבוצה שער שוויון מפנדל בדקה ה-84".
למי שלא זוכר, ברמכר אימן בקדנציה הקודמת שלו לפני שתי עונות את הפועל שהייתה בליגה הארצית. עימה העפיל לסיבוב ח' והיו קרב כפסע להדיח את בני יהודה מליגת העל אך הפסיד בפנדלים.
מאז הפועל התפרקה וברמכר אימן את קבוצת הנוער של הפועל ראשל"צ עימה זכה בעונה שעברה בגביע המדינה.
המאמן התייחס גם לפוליטיקה בעיר. "אם היה ניהול טוב הייתה לעיר קבוצה בליגת העל" ובאשר למשחק: "אני רוצה לשכוח למשך שעה וחצי את כל הבעיות ולנצח".
מולו של ברמכר יתייצבו שניים מחניכיו מהפועל: ראמי עאמר ואופיר חלאווני. "אני מכיר היטב את שחקני היריבה והם מכירים אותנו כך שאין הרבה שפנים בכובע שאפשר לשלוף".
מי שאמור לשפוט את המשחק הוא שלומי בן אברהם. אגב, איגוד השופטים החליט לתת קרדיט לשופטי ליגה א' והם ישפטו בכל המשחקים בהם מעורבות קבוצות מהליגה הזו.
תגובות
+ הוסף תגובה