אורן זליכה (פרטי)
מאת: ניסים קמחי | 07.01.20 | 08:18
כך אמר אורן זילכה, מאמן בית"ר חיפה, מוליכת ליגה ג' שומרון לאחר הניצחון במפגש הצמרת מול מ.ס טירת הכרמל
מי יעצור את הקטר הדוהר בית"ר חיפה? מוליכת ליגה ג' שומרון ממשיכה בפתיחת העונה המצוינת לאחר ניצחון בסוף השבוע האחרון בו אירחה במגרש אבי רן את השנייה בטבלה, מ.ס טירת הכרמל, למפגש צמרת. שלוש דקות לסיום המחצית הראשונה היה זה מלך שערי הקבוצה, אליהו דרעי, שכבש מהנקודה הלבנה והכריע את גורל המשחק ונתן ניצחון 0:1 לבית"ר חיפה.
מאמן הקבוצה, אורן זילכה, אמר לדאבל פס: "שתי קבוצות טובות נפגשו עם מאזן מושלם וכל תוצאה הייתה אפשרית. אני שמח שאנחנו בצד המנצח אבל הדרך עוד ארוכה לסיום העונה".
מה מאפיין את בית"ר חיפה העונה?
"קבוצה ווינרית, חדר הלבשה בריא ושמח".
בעונה שעברה הקבוצה העפילה למשחקי פלייאוף העליה ונוצחה. לאן מכוונים השנה בבית"ר חיפה?
"מתכוונים לעשות קבוצה שתהיה לכמה שנים לשם כך החתמנו שחקנים צעירים ומוכשרים,
רוצים להשיג את הכרטיס עליה לליגה ב".
ליגה ג' שומרון בשנים האחרונות מציגה ליגה שוויונית בה מספר קבוצות נאבקות על כרטיס עליה. מה מאפיין את הליגה הזו ליתר המחוזות?
"הליגה שלנו מאוד מעניינת ויש הרבה קבוצות טובות, זההבא לידי ביטוי מחזור אחר מחזור בתוצאות וזה המאפיין בליגה ג' שומרון ליתר ליגות ג' ".
לקראת פתיחת הסיבוב השני, מה המסר היוצא מאורן זילכה?
"הולך להיות קשה יותר, תמיד סיבוב שני בכל ליגה ובכל רמה יותר קשה. נצטרך להיות טובים יותר בהמשך העונה".
תגובות
+ הוסף תגובה