"הרכב מנצח לא מחליפים", אמר ברוך סער, מאמן איחוד בני טמרה והתכוון לא רק לעובדה שהוא פותח עם אותם שחקנים, אלא גם לזה שאת החילופים מקפיד לעשות בשלב מאוחר של המשחק. "למה להחליף אם כולם בריאים וכשירים?". יש משהו בדבריו.
סער מנצל את מקסימום היכולת משחקניו. עיקר הדברים אמורים לגבי הכוכב העולה החדש, פואד ח'יראלדין שהושאל מקרית שמונה ופרע שטרות עם 4 שערים בתקופה האחרונה לאחר שהוסט מההגנה לקישור. למעשה, מאז שהגיע לקבוצה המאוחדת של טמרה סער עדיין לא הפסיד ולא רק זאת, הקבוצה שמרה על רשת נקייה - הישג חסר תקדים בליגה א' צפון הקשה.

טמרה מצאה את עצמה בחצי המגרש של אתא. אלירן אלקיים (בצהוב) ובר קרסנר
מי שחוזרים הם האוהדים שאט אט מתחילים להזדהות על האיחוד. למשחק החוץ בשישי הגיעו כ-250.
למפגש עם קרית אתא בשישי התכונן סער בהתאם להרכב ההתקפי של היריבה, בדיוק כפי שעשה מול מכבי יפו בגביע ביום שלישי.
למרבה הפלא במקום שקרית תהיה זו שתתקוף, מצאו את עצמם שחקני טמרה בחלק המגרש של המארחת שלולא יכולת מצוינת של שוערה, אסף מנדס הייתה יורדת בפיגור עוד לפני ההפסקה.

מנצל את המקסימום מהשחקנים שלו. ברוך סער.
לאחר חצי שעה בערך של גישושים הגיעה ההזדמנות הראשונה של טמרה. וואג'די אבו יונס בעט מ 16 מטר לחיבור אך מנדס התעופף והדף. שלוש דקות מאוחר יותר מצא בר קרסנר את עצמו במצב של אחד על אחד עם השוער שלקח. עוד ארבע דקות חלפו והפעם היה זה אמיר עליסאת שבעט מ-5 מטר היישר לגופו של השוער.

מתחברים לאיחוד. אוהדי טמרה
גם במחצית השנייה לא השתנתה המגמה. בתחילתה הגיע יוני יוסיפוביץ' למצב מצוין כשבעט מ7 מטר החוצה. טמרה המשיכה להעיז יותר מיריבתה שנראה כאילו היא מחכה לההזדמנות שלה במתפרצת. בדקה ה-71 באו על שכרם בהתקפה מתואמת בה החליפו לא פחות מ-4 שחקנים מסירות בינהם. הכדור הגיע לאזהר טהא שמסר ליוסיפוביץ', זה שלח מסירת המשך לח'יראלדין שבעט שטוח פנימה, 0:1 לטמרה.
לאחר השער נסוגו האורחים לאחור ואפשרו לשחקני קרית אתא להשתלט על המשחק. ברבע השעה שנותרה רשם שוער טמרה, עומרי עבדי שתי הצלות בנוסף למשקוף וליוסיפוביץ' שהצילו את טמרה מספיגה. בדקה ה-82 הדביק יוני אוחיון כדור קרן למשקוף שערה של טמרה וממש לפני הסיום הוגבה עוד כדור קרן, אלכסיס ויינשיין נגח אך יוסיפוביץ' חילץ, כאמור מקו השער.

קרית שמונה יכולה להצטער. פואד ח'יראלדין
בסיום ניצחון חשוב מאד לטמרה שמשאיר אותה קרובה לתחתית בשל הניצחונות של הכפר קנאיות.
"אני שמח שלא ספגנו 4 משחקים", אמר סער, "זה בהחלט מלמד על הכוח שלנו. אנחנו במגמת עלייה ומקווה כי היא תמשיך".
תגובות
+ הוסף תגובה