מהדי זועבי בריאדה אל חמיסה: "חיים סילבס ואחי נצרת גמרו לי את הקריירה"

השוער שכבר שיחק בליגת העל ובנבחרות הצעירות התרסק בשנה האחרונה והגיע עד לדבוריה שנמצאת בדרך לליגה ב'. גם באדר גוהגאה, האיש החזק בערערה, מליגה א' עם טענות קשות למאמן היוצא עיסא נוג'ידאת: "הוא מאמן ליגה ב' שפגע בקבוצה"

לאחר שסומן כשוער העתיד של הכדורגל הישראלי וכבר הספיק לשחק בקרית שמונה מליגת העל ובנבחרות הצעירות, מהדי זועבי התרסק לחלוטין. בשבועות האחרונים זועבי חזר לשחק כדורגל בדבוריה שנמצאת בדרך לליגה ב'. זועבי הגיע השבוע לאולפן הריאדה אל חמיסה בערוץ הספורט בכדי לסמן את אלו שלדעתו ולטענתו הרסו לו את הקריירה וריסקו את תדמיתו עם שמועות משמועות שונות.

מי שבנוסף הגיע לריאדה הוא באדר גוהגאה, האיש החזק בערערה, מתחתית ליגה א' שכיוון את כל החיצים המורעלים במהלך השידור לעברו של עיסא נוג'דאת, אחד ממאמני העונה אשתקד במגזר הערבי, שרשם היסטוריה העלה לראשונה את ערערה לליגה א' ועזב לאחרונה לאחר סיכסוך קשה עם גוהגאה.

חיים סילבס סירב להתייחס לדבריו הקשים של מהדי זועבי. עיסא נוג'ידאת: "בושה וחרפה מה שאמר באדר בתוכנית. כל דבריו שקר אחד גדול ואני אתבע אותו על הוצאת דיבה ופגיעה בשמי הטוב ובמוניטין שלי. כולם מכירים מי האיש ואני לא מפסיק לקבל הודעות תמיכה וגם סלידה מהשקרים שלו לרבות מהרבה מאוד אנשים בערערה שתמיד תישאר יקרה וחשובה לי"

 

תגובות

+ הוסף תגובה
1
מהדי
(מהדי: 22:14 05-03-2020)
אבא שלך גמר לך את הקרירה עשה ממך בופון ניפח אותך יותר מדי עם הייתה צנוע לא הייתי נופל ככה בהצלחה
2
מהדי אני חושב שעוד תחזור לעצמך..בדר גוהגאה מה נפלת על הראש? עיסא העלה אותך ליגה. מי אתה תרמת בעלייה? מה?
3
באדר בושה !!!
(אדי: 23:50 05-03-2020)
בן אדם קטן, איש הקומבינות בערערה
4
חיים סילבס
(ימית: 07:44 06-03-2020)
ללא ספק זבל של מאמן
5
אבא שלך אדם דוחה וחי בללנד
(אתה ואבא שלך חחחחח בדיחה: 08:54 06-03-2020)
2 ממורמרים אתה ואביך אכלתה גול של גן שושנה נגד טבריה.
6
מוכר משחקים סדרתי
(אייל: 23:01 06-03-2020)
7
באדר מגעיל
(אוהד: 12:47 09-03-2020)
נגעלתי מבאדר הזה, סגנון הדיבור שלו רדוד, זחוח ומתחת לכל ביקורת

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?