המסודרים נגד המפורקים

עירוני רמלה ברגע מקרי של שמחה. עירוני רמלה ברגע מקרי של שמחה.
לאחר שתי תוצאות תיקו מול שדרות ומעלה אדומים, בקטמון לא יכלו לקוות ליריבה נוחה יותר מעירוני רמלה המפורקת שלחובתה 13 הפסדים רצופים. "אני לא ישן מתחילת השבוע מחשש להתפרקות במשחק. הלוואי וזה לא ייגמר בעשירייה", אומר רפי דרעי המאמן-מנהל המסור של רמלה, שמנסה לבד לשמור על קיומו של המועדון

עירוני רמלה נועלת הטבלה בליגה ב' דרום ב' נמצאת בדרך הבטוחה לליגה ג' ולשבירת שיאים שליליים בליגות הנמוכות. בשבת ספגה רמלה חמישייה מרהט ורשמה את ההפסד ה-13 ברציפות העונה.
הנקודה היחידה של הקבוצה הושגה במשחק הפתיחה של העונה מול בני יצ'אלאל. לאחר מכן באה הקריסה הגדולה וההתפרקות המקצועית בשבועות האחרונים.
היחיד שנלחם על כבודו האבוד של המועדון ועל כבודה של העיר בכל האמור לענף הכדורגל, הוא רפי דרעי (38) המשמש כמנהל ומאמן ובשעות היום כאב בית בבית-ספר מקומי.
ביום שישי יצאו השחקנים הצעירים מרמלה למפגש עם קטמון מוליכת הטבלה שנמצאת "במשברון" בעקבות שתי תוצאות תיקו מול שדרות ומעלה אדומים וצמצום הפער בינה ובין שעריים בצמרת עד כדי 4 נקודות בלבד.
מטבע הדברים דרעי היה מעדיף את קטמון רגועה ושלווה יותר לקראת המשחק. "רציתי שקטמון ינצחו את מעלה אדומים ויגיעו נגדנו עם הפרש גדול יותר בצמרת. אני עם פרפרים בבטן מתחילת השבוע. יש לנו סף שבירה נמוך ואנחנו מתפרקים אחרי הגול הראשון. הלוואי והמשחק הזה לא יסתיים בעשירייה לחובתנו".
איך הגעתם למצב כזה שאתם אחת מהקבוצות הגרועות שהיו אי פעם בליגות הנמוכות?
"זה נס שאנחנו קיימים בכלל. בתחילת העונה לא היה ברור אם בכלל תהיה קבוצה בגלל כל הדיבורים על איחוד עם בית"ר/שמשון. אנחנו קיימים רק בזכות שמעון שלוש מחזיק תיק הספורט בעירייה, שהיה חשוב לו בכל זאת להחזיק קבוצה העונה. יש לנו סגל של שחקנים צעירים מאוד שסיימו גיל נוער ברמלה ובמרמורק. אני מאוד אוהב את השחקנים הצעירים שלנו למרות התוצאות. חשוב לי שלשחקנים צעירים, במיוחד מרמלה, יהיה מקום לבוא להתאמן ולשחק. גדלתי ברמלה דרך כל הקבוצות, מחלקת הנוער ובוגרים. פעם היינו אימפריה בליגה השנייה אבל המצב התדרדר. אני מדוכא מהמצב אבל ננסה להחזיק את הקבוצה עד סוף העונה. בהתאם לסיכומים על האיחוד עם בית"ר/שמשון יכול להיות שבליגה ג' בכלל לא תהיה לנו קבוצה".

שחקני רמלה חוגגים בעונה שעברה. מתי חגגו שם בפעם האחרונה (צילום: אנס אבודעבס)

אצל היריבה, הפועל קטמון מייחסים חשיבות רבה למשחק לאחר שתי תוצאות תיקו ברציפות והצטמקות הפער ל-4 נקודות ממכבי שעריים. 

גורמים בקבוצה אמרו שניצחון לא משכנע על רמלה יכול להכניס את קטמון  למשבר. המשחק עצמו יתקיים ביום שישי במגרש האונברסיטה בגבעת רם ולא בטדי בשעה 13:15. לפניו יתקיים משחק מוקדם של נערים א' של המועדון מול אשקלון.

מי שיעדר מהמשחק מול רמלה הוא הקשר האחורי, עדי מרציאנו עקב 5 כרטיסים צהובים. מי שצפוי לחזור להרכב הוא עוז צבאג שהחלים מפציעה. "אם נבקיע שער מוקדם המשחק יגמר מהר לטובתנו. אני לא רוצה לחשוב מה יקרה אם לא ננצח את המשחק הזה", אמר גורם בקטמון.

אגב, למי ששכח לפני שנתיים הגיעה אותה רמלה שהייתה אז במקום האחרון בליגה א' דרום למשחק מול הפועל קטמון מבשרת והדהימה אותה עם ניצחון 3:2 ענק!!!!

בענין אחר, היום (רביעי) יתקיים הפנינג ענק במגרש מב"ט לרגל פתיחת בית הספר לכדורגל של הפועל קטמון ומי שיעמוד בתוך המנהל המקצועי של בית הספר הוא הקפטן שי אהרון.



תגובות

+ הוסף תגובה
1
רמלה
(תגובה לכתבה: 15:58 12-01-2011)
אם לא ניתן באמת 5 חתיכות לרמלה יהיה רעידת אדמה בקטמון... אני אומר לכם!!!! מעמדו של ליאור יתערר מאוד לעלות 3 חלוצים!!!
2
לאתר
(לאתר: 16:09 12-01-2011)
למה לחמם את האויירה לקראת המשחק????
3
לא תעלו
(קורץ לא תעלה,אל תתלהב: 16:35 12-01-2011)
חלש אופי
4
לא ניתן עשירייה
(ואין שום משברון: 16:54 12-01-2011)
אלחנני, כמה קלישאות אתה יכול לפזר, כמה שטויות. הכל רגוע אצלנו, הכל יציב, הנהלה פלדה, מאמן ברזל, תפסיק לקשקש.
5
איך מכרתם את המשחק למלאכי והורדתם אותנו
( לא נסלח לעולם לרמלה: 20:49 12-01-2011)
יש אלוהים שנה הבאה דרבי נגד דבוש זה מה שיחלנו לך המנהל של רמלה עם הקוקו
6
רפי דרעי כנס
(רמלאי: 23:16 12-01-2011)
יחתיכת לקקן שמעון שלוש הרס את הכדורגל ברמלה ואתה מחמיא לו כולם בעיר יודעים שאתה עושה את כל זה בשביל שיהיה לך תפקיד עונה הבאה בביתר שמשון לכו הביתה כבר אם יגאל דהן שלוש ויואל לביא ביחד לא צריכים אנשים כמוכם
7
לא רוצים איחוד אם ביתר שמשון
(חיים רמלה: 23:28 12-01-2011)
בושה וחרפה שיש אנשים כמוכם שמנהלים את הכדורגל בעיר שמעון שלוש הרס את ביתר רמלה ועכשיו את עירוני רמלה אתה נזק לספורט בעיר אם ראש עיר שאוהב רק כדוסל נשים ממש בושה
9
אוהד קטמון
(קטמון: 08:47 13-01-2011)
את האמת הכול רגוע במועדון אבל באמת אם לא מביסים את רמלה חייב להיות זעזוע!!!!!
10
תגובה
(שחקן של קטמון: 08:49 13-01-2011)
אלחנני אננחו מאוד אוהדים אותך בקטמון השחקנים!!! אסור להיות לחוצים!!!!לא יגמר 10 מספיק לנו 4
11
הנה הם !!
12
רפי אתה מלך
(מאור בן חיון: 01:31 14-01-2011)
בעזרת ה' מחר יהיה בסדר נעלה למשחק רגועים ומלאי בטחון בכדורגל הכל יכל לקרות רפי דרעי אנחנו נחזיר את הכבוד
13
י
(למספר 6: 15:41 14-02-2011)
יש לך הרבה ללמוד מרפי רררררררפפפפפפייי אאאתתההה ההההממממממללללללךךךך יגאל דהן אתתתה הממללךך תגובה 6 ביזיון!!

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?