שנאה ששווה נקודה

שחקני מ.ס. אום אל פאחם חילצו נקודה שחקני מ.ס. אום אל פאחם חילצו נקודה
במכבי א.א.פאחם מוליכת ליגה א' צפון הופתעו ממאבק חסר פשרות ומבונקר איכותי מצידם של שחקני מ.ס.בלאדי אום אל פאחם, בדרבי הגדול של העיר שהסתיים בחלוקת נקודות (0:0). שוערה של בלאדי מוחמד שבאט הצטיין במשחק בו בלטה מעל הכל השנאה האדירה בין הצדדים

זקני אום אל פאחם ואלפי שוחרי הכדורגל בעיר גיחכו בתחילת העונה כשנציגים ממכבי ובלאדי קיימו פגישה סתמית בכדי לדון על איחוד אפשרי. השבוע התברר יותר מתמיד עד כמה הם צדקו ועד כמה גדולה ועזה השנאה בין מכבי לבלאדי.
אותה שנאה הוציאה לראשונה העונה את האוהדים של בלאדי בהמוניהם היישר למגרש העירוני. אותה שנאה יוקדת שדרגה לשחקים את רמת המוטיבציה של שחקני בלאדי שהקריבו את גופם, העיקר שמכבי לא תצליח לכבוש. אותה שנאה יצרה מצב מוזר בסיומו של המשחק, כששחקני ואוהדי בלאדי חגגו כאילו זכו באליפות, ומהצד השני כשהגיעה הבשורה על התיקו של עפולה חגגו שחקני מכבי ואוהדיהם את ההישרדות במקום הראשון.


   רמי עמאר עם הכדור מול שחקן הגנה של האדומים.(צילום מוחמד חאדר אניס)

"המיליונרים" ממכבי אום אל פאחם יכולים לבוא בטענות רק לעצמם. אם הם תלויים בחסדיהם של שחקני בלאדי, המתקיימים בקושי וללא כל תנאים, יהיו להם בעיות קשות נוספות בהמשך הדרך.
מכבי אום אל פאחם משחקת את הכדורגל היפה ביותר בליגה. לצערה, כל זמן שהחלוצים שלה לא יספקו תוצרת יהיה לה קשה לפתוח מרווחים בצמרת.
מוחמד זועבי, המאמן של בלאדי, העלה לדרבי יחידת קומנדו של לוחמים אשר בראשם עמד השוער המצוין מוחמד שבאט שאשתקד עוד היה שוער מחליף בקבוצה למאג'די חלאיילה, שעבר העונה לכסף הגדול של מכבי. מבין כל השחקנים של בלאדי צד את העין מוחמד שאפיק הצעיר שהגיע מבית"ר א.א.פאחם מליגה ג'.

   אחד הבולטים במשחק. מוחמד שפיק(צילום:מוחמד חאדר אניס)


 

   כ 3000 צופים מילאו את האצטדיון באום אל פאחם.(צילום מוחמד חאדר אניס)

כבר מן הפתיחה ניתן היה להבחין בעליונות של מכבי אך שחקניה הרבו להיתפס בנבדל בדקה ה-2 הגביה יניב אברג'יל כדור קרן וסאלח חאג' נגח מעל המשקוף של חמודי שבאט, לא חלפו שתי דקות ואשרף סולימן הגביה לגיא צרפתי שנגח ליד העמוד. בדקה ה-20 שוב הגבהה של אברג'יל לתוך הרחבה וחלוואני נגח החוצה. בדקה ה-36 שלח סולימן כדור לרחבה שהגיע לברק דניאל אך זה מ-5 מטר החטיא. בדקה ה-42 שלח ראמי עאמר כדור לחלוואני במצב של אחד על אחד עם השוער, שבאט וזה ביציאה אמיצה סיכל את הניסיון. 0:0 במחצית.


  יניב אברג'ל חולף על פני הגנת מ.ס. אום אל. פאחם(צילום:מוחמד חאדר אניס)

את המחצית השנייה פתחה מכבי בסערה. בדקה ה-54 דאבל פס בין ברק דניאל לאברג'יל השאירה את האחרון חופשי אך הוא החמיץ. בדקה ה-56 בעט עלי פתחי כדור מ-20 היישר לידייו של שבאט. בדקה ה-58 הגביה סולימן לתוך הרחבה, רוברט ארחיל שנכנס מחליף שלוש דקות קודם לכן נגח, אחמד ג'ברין הרחיק מהקו היישר לברק דניאל שבעט לקורה. בדקה ה-62 הגביה איימן חטיב לאברג'יל שנגח ליד העמוד. הבליץ של מכבי נמשך. בדקה ה-67 ארחיל הגיע למצב של אחד על אחד מול שבאט שהדף לקרן. בדקה ה-70 בעט ברק דניאל כדור מתוך הרחבה חלש לידיו של השוער. בדקה ה-76 מצא את עצמו שוב אברג'יל חופשי מול השוער אך בעט מ-3 מטר החוצה.

 


  ברק דניאל מיואש אחרי עוד החמצה.(צילום מוחמד חאדר אניס)

על סף סיום המשחק חתם חמודי שבאט את היום הגדול שלו כשהדף כדור שבעט חטיב מ-20 מטר. 0:0 בסיום. במחזור ה-30 שוב יפגשו הקבוצות במשחק שינעל את העונה. תחשבו רק מה צפוי אם מכבי תזדקק לניצחון בכדי לעלות ללאומית.

מנע כיבושים בגופו  .מוחמד שבאט (במרכז)

 

תמונות נוספות בגלריה 

 



תגובות

+ הוסף תגובה
1
רק טבריה תקבע במחזור האחרון מי תעלה...
(מאיר{בחסות מטיילי-טבריה}: 18:22 16-01-2011)
לכל אוהדי אום אל פאחם יש לכם הזדמנות בעוד שבועיים שתארחו את עפולה אני מאוד מקווה שתנצחו.בכל-מקרה עפולה תבוא לטבריה במחזור האחרון ואני בטוח שהם יקבלו בראש.עפולה לא יחגגו עליה במגרש הביתי שלנו.מצידי שאתם תעלו רק לא עפולה הבכיינים.שקונים משחקים ושופטים.
2
להנהלת אום אל פאחם לדרוש שופט בכיר....
(מאיר{בחסות מטיילי-טבריה}: 18:26 16-01-2011)
הנהלת הקבוצה חייבת לדרוש שופט בכיר במשחק נגד עפולה האפסים.כולי תקווה שבמשחק זה תביסו אותם.בכל מקרה מצידי שכל קבוצה תעלה רק לא עפולה.עדיף את אום אל פאחם או טבריה בלאומית עם אלפי אוהדים.מאשר עפולה עם 100 צופים.
3
לשלוח מודיעין אזרחי לכל משחקי עפולה
(מאיר{בחסות מטיילי-טבריה}: 18:31 16-01-2011)
אני פונה כאן לכל קבוצות הצמרת טבריה.קרית-אתא.אסי גלבוע.אום אל פאחם.לשלוח חוקרים ומודיעין אזרחי למשחקים של עפולה עד סוף העונה אני לא מאמין ביושר של הקבוצה הזאת.השנה הם השקיעו 3 מיליון ואין להם בעיה לשים עוד מיליון בשביל לקנות משחקים.אל תגידו לא ידענו
4
אברגל מכר אותכם
(אלי: 02:08 17-01-2011)
אתם לא מבינים שיניב אברגל משחק למי שנותן לו יותר כסף באותו משחק מכבי תתעוררו הוא מוכר אותכם כמו שמכר אותנו לכם אוהדי טבריה הכואבי
5
כנסו דחוף ^^
(מ.ס.אום אל פאחם: 19:19 16-01-2011)
מכבי רצו לקנות את המשחק אבל שבאט אכל אותם
6
מי תעלה או עפולה ו טבריה ו גלבוע
(שמשון ג'בארין אם אל פחם: 19:25 16-01-2011)
אני והיד עירוני סעיד אם אל פחם ו קמו שומרים אצלינו עירוני ג'בארין רק עפולה ו(טבריה שמשון אם אל פחם)יעלו בזרת השים מכבי אם אל פחם יתפרקו חחחחחחחח ביי מכבי מחאמיד
7
יש שנאה ספורטיבית באום אל פאחם
(אחד שהיה במשחק: 22:15 16-01-2011)
9
מי כמוכם באלוהים יוהבה:
(מכבי מחאמיד:: 23:53 16-01-2011)
10
מי כמוכם בני ישראל
(מחאמיד: 00:35 17-01-2011)
11
מאיר כנס
(מכבי אום אלפחם: 00:37 17-01-2011)
מבחינתנו שעפולה תעלה ולא נצטרך את העזרה שלכם כי אנחנו שונאים אותכם
12
ל-11 אם עפולה יעלו,אתם לא תעלו מטומטם.
(אוהד עירוני טבריה: 10:18 17-01-2011)
13
5-0 חחח 3-0 חחחח קבוצה של לוזרים חחח
(שמשון סעיד: 14:41 17-01-2011)
14
ומי שלא קופץ צהוב
15
הההההההההההה
16
הההההה
18
שנה שעברה השפלנו אותכם פעמיים 3-0 ו 5-0 והייתם קבוצה יותר טובה. חשבתם שיהיה לכם קל נגד קבוצה מפורקת אבל ראיתם קבוצה לוחמנית שלעולם לא נושפל לאף קבוצה בעיר.
19
סכסוכים באפגאניסטאן ולא באום אל פחם, טפש שאין כמוך , שונאים אותך במגזר יא לכלכן יא גזען יא סכסכן
20
למחאמיד
(פחמאוי: 17:19 17-01-2011)
אפילו אם היו 12 שועערים הרי בשביל זה הבאתם את הרכש אגב רק אחד מאום אלפחםןלא הצלחתם לנציח קבוצה חלשה מבני העיר ואתה מדבר על זה אתה צריך להתבייש בזה שלא ניצחתם ..חבל לכם על הזמן ועל הכסף
21
משפט יפה בכתבה כנסו..
(שמשון סעיד: 17:28 17-01-2011)
תחשבו רק מה צפוי אם מכבי תזדקק לניצחון בכדי לעלות ללאומית....חרב אלעאדי חחחחחח
22
עירוני טבריה תעלה ל-1
(עמינדב חכמון: 19:25 17-01-2011)
לא צריך לרשום לדעתי שמצדךאום אך פאחם יעלו ,איזה מהם ? אתה צריך לרשום שרק אנחנו נעלה ותראה שכך יהיה אפילו מהמבחנים
23
רק עירוני טבריה יעלו
(עמינדב חכמון: 19:28 17-01-2011)
לכל אלו מאום אל פאחם אלו שלמעלה ולעפולה ולאסי ולעוד כמה שחושבים שהם יעלו אתם טועים ובבבבבגגגגגדדדדוווולללל,אתם תאכלו את הכובע כי עירוני טבריה תעלה לליגה הלאומית. זוהר היו"ר מספר1

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?