נתנאל בן אבו
משנה קבוצה משנה מזל? כך לפחות מרגיש נתנאל בן-אבו אשר בהעברה מתוקשרת עזב את קביליו יפו לטובת מכבי יבנה, וכבר במשחק הבכורה בקבוצתו החדשה כבש צמד בדרך לניצחון 1:3 על כפר שלם.
אשתקד כבש בן-אבו 13 שערים במדי קריית גת והעונה הוא היה אמור להיות בורג משמעותי במאבקי העלייה של קביליו יפו.
אבל רצונות לחוד ומציאות לחוד. עוד לפני סוף הסיבוב הראשון החליטו הצדדים להיפרד, וכך מסכם בן-אבו את שעבר עליו ביפו: "הפילו עלי סתם את כל התיק, לדעתי בגלל העלות הגבוהה שלי. הרגשתי שהצוות המקצועי לא מאמין בי ולא נותן לי שקט. הטעות הבסיסית שלי הייתה שההנהלה של יפו רצתה אותי, ושהפנייה לא הייתה מהמאמן. זה חלק מהלקח שלי, מעכשיו אני אחתום בקבוצה שהמאמן הוא זה שפונה ומראה שהוא רוצה אותי. הרגשתי שאני לא מתחבר ליפו ובמיוחד לא ללחץ האדיר במועדון. ביפו יש יותר מדי לחץ, בניגוד לקבוצות צמרת אחרות בליגה א' דרום. תראו לי עוד קבוצה שפיטרה מאמן שנמצא שתי נקודות ממקום ראשון. אם לא יפחיתו שם משמעותית את מפלס הלחץ, אני אפילו לא בטוח שיפו יגיעו לפליי-אוף העליון. אני יודע על שחקנים שלא נהנים שם, כמו על שחקנים נוספים שמועמדים לשחרור. עידן דוד אפילו לא שיחק דקה בסוף השבוע האחרון. כל יום הביאו שחקן חדש ודיברו על שחקנים חדשים נוספים. ככה זה לא עובד בכדורגל. בעונה שעברה הבקעתי 13 שערים ובתחילת העונה הבקעתי 3 שערים, אז גם ברור שהבעיה לא רק הייתה שלי".
"הלחץ ביפו בלתי נסבל". נתנאל בן אבו(בלבן)
מה באשר לקבוצתך החדשה מכבי יבנה?
אני משוכנע שביבנה אבוא לידי ביטוי כפי שקרה כבר במשחק הראשון שלי בקבוצה. היו לי מספר הצעות, אבל ראיתי את הרצינות של המאמן וההנהלה ביבנה ואני שמח שבחרתי לחתום שם. אנחנו רחוקים 6 נקודות מהפליי-אוף העליון ונוכל להדביק את הפער. המרחק הקצר מביתי באשקלון היה חלק מהשיקולים. אני שומר שבת מזה 5 שנים ושמירת השבת חשובה לי יותר מקריירה בליגות הבכירות".
דובר מכבי יפו,שלומי אלעזר,מוסר בתגובה:"נתנאל בן אבו שוחרר מפאת חוסר התאמה מקצועית וחוסר חיבור לרוח מיזם האוהדים ולא בשל סיבה אחרת. מכבי יפו הינו מועדון פופולרי ובעל מוניטין ודבריו של השחקן,כזה או אחר,שחש פגוע,מטבע הדברים,לאחר ששוחרר,לא יצליחו למעט מההערכה לא זוכה המועדון.מכבי קביליו יפו הינו מועדון בעל מוניטין ופופלרי מאוד בפן המקצועי. מועדון מכבי יפו מודה לנתנאל על תרומתו ומאחל לו הצלחה בעתיד".
תגובות
+ הוסף תגובה