שחקני הרכש (שלומי והבה)
מאת: שלומי והבה | 24.08.20 | 08:43
אחת הקבוצות המעניינות של העונה הקרובה תהיה הקבוצה מאשדוד. יובל נעים צירף לצוות את החלוץ עידן שריקי וגם שחקנים בכירים כמו קדוסי, אסייג ואבי מלכה
הפועל אדומים אשדוד פתחה את האימונים לקראת העונה הקרובה במטרה ברורה - עליית ליגה. הבעלים, רוני חג'ג', השקיע סכומי כסף גדולים בכדי לבנות תקציב ראוי במטרה לעמוד במשימה. המאמן יובל נעים יפתח את העונה כאשר לצדו יעמוד עוזר המאמן, עידן שריקי, שפרש מכדורגל וגם המנהל המקצועי, יאיר אזולאי.
נעים: "אנחנו רק בתחילת הדרך ועוד לא השלמנו את הסגל ונצרף עוד לפחות 5 שחקנים".
שריקי התייחס לעבודה על הקווים: "כיף שיש צוות מיוחד שעוד כאן. אני מכיר את יובל הרבה שני ונאזן אחד את השני. יאיר הוא חברי הרבה שנים ויש לנו ביחד מטרות משותפות".
אזולאי: "כיף שיש צוות כל כך טוב ואיכותי ונביא עוד שחקנים בכדי להשלים את המשימה".
הצוות המקצועי גיבש רשימת שחקני רכש בכירים ובראשם הבלם, אבי מלכה, שהגיע מהפועל קטמון וצמד החלוצים, אוהד קדוסי ויוסי אסייג.
קדוסי אמר באימון הבכורה: "תמיד כיף לפתוח את האימונים ויש כאן חברים חדשים ונקווה לעמיד במשימה".
אבי מלכה: "יש פה שחקנים מצוינים וכולם יודעים שאי אפשר להשיג את המטרה בדיבורים אלא בעבודה קשה".
גם אסייג התראיין באימון הראשון: "אני שמח להתחיל את העונה ומודה לרוני חג'ג' וליובל נעים שבנו קבוצה טובה ויביאו עוד שחקנים איכותיים. בגילאים שלנו אם לא יהיה חשק להגיע לכל אימון אז לא שווה כלום והחשק מגיע בזכות האתגר שהוא עליית ליגה".
תגובות
+ הוסף תגובה