פרסום ראשון: שחקן מרחבים לשעבר חשוד בדקירה אתמול בב"ש

שחקני מרחבים. למצולמים אין קשר לכתבה שחקני מרחבים. למצולמים אין קשר לכתבה
שחקן הפועל מרחבים עד לא מכבר הוא החשוד העיקרי בדקירת אוהד בית"ר ירושלים אמש, ליד אצטדיון וסרמיל. השחקן נעצר לאחר מצוד נרחב שנמשך כל שעות הבוקר. שמו טרם הותר לפרסום. במרחבים מתקשים להאמין: "הוא היה ילד טוב", אמר ארמי פרג' מנהל הקבוצה.

כבר מאתמול ידעה המשטרה את זהותו של אוהד הפועל ב"ש שדקר ע"פ החשד את אוהד בית"ר ירושלים סמוך לאצטדיון וסרמיל, שעה קלה לפני תחילת המשחק בין הקבוצות. אחה"צ הוא נתפס והובא בפני שופט להארכת מעצר.
לאתר דאבל פס נודע כי מדובר בשחקן הפועל מרחבים, עוד העונה שעזב את הקבוצה לפני כחודש וחצי בשל אילוצי עבודה.
מנהל מרחבים, ארמי פרג', אמר לדאבל פס: "אני בהלם. מדובר בילד טוב ושקט שמעולם לא היה מעורב אצלנו בתקרית שלילית. דווקא היינו מרוצים ממנו אולם בשל עבודתו שחפפה לשעות האימונים הוא נאלץ לעזוב".
מנגד, אומרים במשטרה כי הדוקר מוכר לה מאירועים דומים בעבר.
 



תגובות

+ הוסף תגובה
1
איך הוא ברח עם פיפי
(ביתר: 17:37 23-01-2011)
והחברים שלו שקיבלו מכות ברחו לניידת משטרה שחילצה אותם בנס עם לא היה לינץ!
2
ביתר פחדנים
(ביתר פחדנים: 11:30 24-01-2011)
תמיד פחדתם מבאר שבע
3
תמיד נתנו באוהדי ב"ש
(רק בית''ר: 15:37 24-01-2011)
שהנב שעברה בווסרמיל על הגבעות רדפנו אחריכם השנה בטדי קיבלתם אבנים לשמשות, גם הפעם אכלתם לינץ אתם קהל של מלשינים כי אלה שנעצרו הלשינו עליו, גם לפני כמה שנים שקיות פיפי קיבלתם לראשים בטדי, וגם אחרי המשחק 2 אוהדים שלכם נשלחו לאישפוז במצב עילפון
4
איזה פדיחות
(אשכנזי צפונבון: 19:59 24-01-2011)
א. ניידת איבטחה את אוהדי בית"ר! ב. למרות הניידת מכונית אחת של אוהדי ב"ש תקפה את כל השיירה! ג. אוהד נדקר! ד. ברחתם כמו פחדנים! ה. מה נהיה מכם? שחקן נוער ממרחבים צוחק מגיא ישראלי והחברים?
5
למספר 4
(...: 02:05 25-01-2011)
אתה עושה פאדחות לעצמך, אם היית רואה מה עשו לשלושת הברשבעים לא היית מצייץ השוטרים שהיו גם אכלו מכות ועובדה לכך שוטר שבר את האף ואת ארובת העין, הדוקר ברח כמו נקבה והחברים שלו בתוך הניידת קיבלו מכות, ואם תמשיך לדבר הרבה גם אלייך נגיע

סקר דאבל פס

מי תעפיל לליגת על בעונה הבאה?